Prvi 128 pregleda 22. Jul 2023.

Bred Pit nikad lepši sa skoro 60 godina!

instagram/canva

Nakon što je slika famoznog glumca za kojim žene već generacijama uzdišu preplavila Internet, mnogi su se zapitali koliko godina zapravo ima Bred Pit i da li je radio neke estetske zahvate. On se na finalu Vimbldona pojavio u prepoznatljivom stilu: veseo i razdragan, a javnost i dalje raspravlja o njegovim godinama

Legendarni Bred Pit, poznat po sjajnim ulogama u filmovima poput "Sedam godina na Tibetu", "Gospodin i gospođa Smit" , "Troja" i mnogim drugim, prisustvovao je u nedelju meču između Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića. Interesantno je to da da glumac ima više godina nego ova dvojica tenisera zajedno, a i dalje izgleda kao da je u četrdesetim...

Uprkos neverovatnom meču koji se završio pobedom Karlosa Alkaraza, velika pažnja bila je usmerena na pomenutog glumca kad god ga je kamera usnimila dok je sedeo na tribinama. Većina svetske populacije se zapitala kako glumac i dalje ovako dobro izgleda i to sa skoro punih 60 godina!

"Iako sam oženejn i imam dvoje dece, odgovorno tvrdim da je Bred Pit najlepši muškarac koji je ikada hodao našom planetom", napisao je na Twitteru jedan muškarac.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

"Ovaj čovek je otkrio izvor mladosti... On ima skoro 60 godina!", ukratko je dodala jedna dama.

Šta vi mislite, da li je reč o dobroj genetici i držanju ili Bred Pit svoj mladalački izgled duguje estetskim zahvatima?

Tvoja reakcija?