Prvi 50 pregleda 22. Jun 2023.

Britni Spirs posetila otuđenu sestru Džejmi Lin Spirs

printscreen/canva

Britni Spirs je naizgled otkrila da je posetila svoju otuđenu sestru Džejmi Lin Spirs nakon njihove svađe. Na Instagramu u utorak uveče, hitmejkerka pesme "Toxic" objavila je snimak na kojem pleše na čamcu sa suprugom Semom Asgarijem

U podužem naslovu, Spirs je otkrila da je posetila svoju sestru prošle nedelje na setu njenog ponovnog pokretanja filma „Zoi 102“.

Bilo je lepo posetiti moju sestru na snimanju prošle nedelje !!! Mnogo ste mi nedostajali!!! Verne devojke ostaju kod kuće, ali tako je lepo posetiti porodicu 😌 !!!” napisala je ona.

Ovo je prvi odmor mene i Hesama za godinu dana“, dodala je, koristeći Asgharijevo pravo ime. Dobitnik Gremija je dodao: „Tako sam blagosloven i sada ću igrati kraljicu srca 😜 !!! Obično je to špansko pravo mama 😏 !!! Da li da radim francuski od sada??? Latin ??? portugalski ili nemački ??? Ne, ne znam 🤷🏼‍♀ jer ne govorim engleski 😂😂😂 !!!

Dok je Spirs ostala zatvorena o tome kako je njihov sastanak prošao, majka para, Lin Spirs, navodno je ove nedelje „molila“ Britni da popravi odnose sa svojom mlađom sestrom. „Lin moli Britni da se sada pomiri sa svojom sestrom Džejmi Lin“, rekao je insajder za Dejli mejl u ponedeljak. „Obe naginju ka tome. Lin zna da Britni nedostaje njena sestra i rekla joj je da je osećaj očigledno obostran."

Sestrinsko okupljanje došlo je samo nekoliko nedelja nakon što se Britni konačno pomirila sa svojom mamom prvi put posle nekoliko godina. „Moja slatka mama se pojavila na mojim vratima juče posle 3 godine… prošlo je tako mnogo vremena“, napisala je uz snimak sebe kao deteta, prenosi Page Six.

Sa porodicom uvek ima stvari koje treba da se reše… ali vreme leči sve rane !!! I nakon što sam mogla da saopštim ono što sam držala izuzetno dugo, osećam se tako blagosloveno što smo uspeli da pokušamo da ispravimo stvari!!! Toliko te volim !!!

Nakon njihove žustre svađe, Britnina mama se izvinila putem Instagrama za sav bol koji je Britni pretrpela tokom svog 13-godišnjeg konzervatorstva. Lin je tvrdila da je uvek pokušavala da "daje sve od sebe" u vezi sa Britni, i čini se da je par uspeo da ostavi svoju kamenu prošlost iza sebe.

Britni je konačno oslobođena svog „zloupotrebljivog” starateljstva u novembru 2021. godine, koje je uspostavio njen otac Džejmi Spirs u februaru 2008. godine.

Tvoja reakcija?