Prvi 35 pregleda 12. Jun 2023.

Bryan Cranston se povlači iz glume!?

printscreen/canva

Brajan Krenston se sprema da se povuče iz glume i provede više vremena sa svojom suprugom Robin Dirden. U novom intervjuu za britanski GK, Cranston je objasnio da namerava da se penzioniše 2026. godine kada će napuniti 70 godina

Njegovo penzionisanje neće biti samo zbog glume: on takođe želi da zatvori svoju producentsku kompaniju i proda svoju polovinu kompanije koju vodi sa kolegom glumcem iz serije"Breaking Bad" - Aronom Polom. 

Želim još jednom da promenim obrazac“, rekao je Brajan agenciji o svojoj odluci, a Robin je u centru njegovog izbora. „Poslednje 24 godine Robin je vodila svoj život držeći se za moj rep. Ona je bila plus jedan, bila je žena slavne ličnosti. Morala je da se okrene i prilagodi svoj život na osnovu mog. Ona ima ogromnu korist od toga, ali mi smo neujednačeni. Želim da to izjednačim. Ona to zaslužuje."

On je dodao da želi da njih dvoje žive u malom selu u Francuskoj, kuvaju i čuvaju baštu. "Želim da doživim to iskustvo. Želim da idem na jednodnevne izlete i da imam vatru u kaminu i da pijem vino sa novim prijateljima, a ne da čitam scenarije", rekao je on. "Radi se o riziku. Navikao sam na taj osećaj - da ne znam."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Brajan i Robin su se venčali 1989. godine nakon što su se upoznali na setu (Brajan je ranije bo oženjen za Miki Midlton od 1977. do 1982. godine). Radili su na CBS seriji "Airwolf" iz 1986. godine. Brajan je bio otmičar koji je držao studentkinju kao taoca - Robin je bila talac.

Zapravo je držao pištolj uperen u moju glavu“, rekla je Robin za People 2016. „Pre 30 godina smo se sreli u toj užasnoj TV emisiji“, dodao je Brajan. "To je promenilo naše živote."

Par ima jednu ćerku, glumicu Tejlor Dirden. Robin se često pojavljivala na TV-u 1980-ih, uključujući televizijske serije "Nine to Five" i "Murder, She Wrote". Vratila se 90-ih, iako se pojavila u jednoj epizodi "Breaking Bad" 2010. godine.

U 2014. godini, Cranston je podelio svoju omiljenu stvar o svojoj supruzi u razgovoru za "Humans From New York". „Još uvek joj se zavrti u glavi kada vidi svicu“, rekao je. 

Tvoja reakcija?