Prvi 781 pregleda 22. Oktobar 2023.

Bujne i duge trepavice za samo 200 RSD? Može!

canva

Priroda je uglavnom bila nepravedna prema ženama pa su uglavnom muškarci ti koji imaju guste i duge trepavice. Kod žena je situacija u većini slučajeva nešto drugačija pa se iz tog razloga opredeljujemo za nadogradnju, a maskara je neizostavan detalj prilikom svakog šminkanja. U inat tome, mi smo pronašli savršen trik kako da vizuelno zgusnete i izdužite svoje trepavice, a on ne košta ni čitavih 200 dinara

 

Svaka od nas sanja guste trepavice kao sa reklame, ali s obzirom da nismo sve podjednako obdarene, pribegavamo pomenutim kozmetičkim preparatima ili tretmanima, a priznaćete, to iziskuje određenu sumu novca na mesečnom nivou. Pored toga, pitanje je koliko su ovakvi tretmani zdravi, a ujedno je i važno da vodite računa o tome kome poveravate svoje trepavice s obzirom da se u nehigijenskim uslovima možete zaraziti.

 | Author: canva canva

Ono što će vas sigurno obradovati jeste naše novo otkriće za gušće trepavice, a reč je o bebi puderu (talku). Ukoliko u kući imate ebbu, verovatno ga imate, a ako to nije vaš slučaj, zanjte da bebi puder možete da nabavite u svakom drogeriji, apoteci, pa čak i u nekim marketima. Pored nejga, za ovaj "tretman" biće vam potreban štapić za uši i maksarakoju inače koristite.

 | Author: canva canva

Nanesite jedan sloj maskare na trepavice, zatim na štapić za uši stavite bebi puder i pređite preko trepavica. Ponovo stavite maskaru, i postupak ponovite nekoliko puta. Vodite računa da potpuno prekrijete tragove belog pudera na trepavicama. Rezultat će biti zanosne i guste trepavice, piše Story.

Tvoja reakcija?