Prvi 66 pregleda 15. Septembar 2023.

Calvin Harris u braku sa "najboljom drugaricom" Vick

printscreen/canva

DJ i muzički producent Kelvin (39) navodno se oženio radio voditeljkom Vick Hope (33) pred njihovim najbližim prijateljima i porodicom na ceremoniji u Hulne Priori u Alnvicku, Northumberland

Veruje se da su zvezde kao što su Vernon Kej sa radija BBC, voditelj Velikog brata, Ej Džej Odudu, Skot Mil i Vikov ko-presneter Džordan Nort, prisustvovali ceremoniji.

Kako piše The Sun, mladenci su pročitali svoje zavete na ceremoniji na otvorenom i imali nastupe uživo Nila Rodžersa i Šika, koji su dovezeni avionom iz SAD.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Par je imao Nila Rodžersa i Šika koji su nastupali na njihovom venčanju, a set su započeli hitom Lutera Vandrosa Never Too Much. Takođe je objavljeno da je održan after-parti na temu Glastonberija sa štandovima za hranu i 80 ogromnih šatora za svatove da spavaju tokom noći, zajedno sa desetominutnim vatrometom. Tokom ceremonije, Kelvin i Vik su čitali lične zavete i slušali pesme.

Govoreći za The Sun, izvor je rekao za medije  da je venčanje Harisa i Houp „dan koji njihovi gosti nikada neće zaboraviti“. "Nisu prestajali da se smeju ceo dan. Kalvin i Vik su tako očigledno ludo zaljubljeni, bio je to zaista prelep dan."

Tvoja reakcija?