Prvi 113 pregleda 12. Mart 2023.

Cole Sprouse o svom prvom seksualnom iskustvu...

Prvo seksualno iskustvo ostaje u zauvek urezano u sećanju kao i prvi poljubac, ali često ono ne bude onakvo kakvim smo ga zamišljali. Nemamo iskusva, nespretni smo i uzbuđeni, pa neretko dolazi do pehova i neprijatnosti koje nam tada deluju strašno, ali kako vreme prolazi shvatamo da je to sasvim normalan deo sazrevanja

Ipak, neki ljudi poput Colea Sprousea se i dan danas ježe kada pomisle na svoje prvo seksualno iskustvo.

Gostujući u podcastu Alexa Coopera po imenu "Call Her Daddy" govorio je o nekim segmentima svog života poput odnosa sa majkom, kako mu je bilo da odrasta kao glumac i koliko je teško bilo provoditi vreme na snimanju sa bivšom devojkom.

 | Author: canva canva

Ono na šta se posebno osvrnuo  bilo je prvo seksualno iskustvo o kome nije imao ništa lepo da kaže. Objasnio je da ga je doživeo sa samo 14 godina kada je, kako kaže, još bio dečak, sa starijom devojkom koju je tada upoznao i nikada kasnije je nije video.

 | Author:

Sprouse je rekao da su se upoznali na moru. On je delio sobu sa svojim bratom i njegovim drugom i prve noći se samo družio sa dotičnom devojkom. Sledeće večeri odlučio je da pokuca na njena vrata. Ona je otvorila i otišli su na plažu, a on je bio veoma uzbuđen. Otvoreno ju je pitao da li bi spavala sa njim na šta je ona pristala. Otišli su u njegovu sobu odakle je on "najurio" cimere rekavši svom bratu da ide da igra šah jer mu dolazi devojka. 

Dodao je da je odnos trajao dvadeset sekundi i da nikada više nije razgovarao sa tom devojkom. Na kraju je zažalio zbog tog iskustva jer nije imalo nikakvu čar.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?