Prvi 106 pregleda 22. Jul 2023.

Da li je J. Lo propisala novi trend kada je reč o trenerci?

pixsell/canva

Dženifer Lopez je uvek prepoznatljiva po svojim odevnim kombinacijama kojima uvek da neki lični pečat. Bilo da uklopi različite komade garderobe, doda efektan nakit ili šminku, ova žena prosto pleni osećajem za modu, ali neki se pitaju da li je ovaj put možda malo preterala

Naime, pre par dana, Dženifer se pojavila na ulicama Los Anđelesa u lepršavoj haljini podignute kose i uz to je nosila visoke potpetice, piše Zadovoljna. Međutim, kako ona ne prestaje da eksperimentiše sa stajlinzima, nakon toga se na ručku sa ćerkom pojavila u nešto ležernijoj varijanti.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Ovoga puta je odabrala bež trenerku poznatog dizajnera. Mnogi su se zapitali da li joj je za ovakav stajling vrućina predstavljala smetnju, ali očigledno je da J. Lo fenomenalno podnosi julsku sparinu.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Uz teddy trenerku, Dženifer je obula šljokičaste čizme, pokazavši još jednom da one nisu rezervisane samo za zimski period. Ceo autfit je uoptšunila prelepim šeširom i minijaturnom torbicom koji su se savršeno uklapali kada su boje u pitanju uz njenu garderobu. 

Poseban detalj na njoj bile su brojne ogrlice i alke koje nikada ne zaobilazi, s obzirom da je njena ljubav prema nakitu nadaleko poznata. 

Iako je J. Lo pokušala da izgleda ležerno, bolji efekat je postigla njena ćerka Ema koja je ponela mom farmerke i crnu majicu. 

Šta vi kažete na ovakve odevne kombinacije?

Tvoja reakcija?