Prvi 32 pregleda 20. Novembar 2022.

Da li su Pete Davidson i Emily Ratajkowski zajedno?

pixsell/canva

Tračevi idu već neko vreme, neki od vas sumnjaju u to, neki su ubeđeni da je istina... Ali jedno je sigurno, ovaj čovek ne staje!

Svi vi koji ste još uvek ubeđeni da su glasine o zabavljanju Pita i Emili plod mašte interneta, žao nam je što vas dovodimo u stvarnost. Novopečeni par je prvi put primećen zajedno dok je slavio Pitov rođendan, a definitivno su izgledali kao da su zajedno, barem na tim fotografijama. 

Da prođemo na brzinu Pitovo i EmRatino ljubavno putovanje do sada: vest o njihovoj vezi je stigla pre nekih desetak dana, i izvor je tvrdio da su viđeni na sastanku u Bruklinu kako se opuštaju, i „njegove ruke su bile svuda oko nje i oni se jasno zbližavaju“.

Nakon ovog trenutka internet je poudeo, izvor je za Cosmopolitan rekao da se Pit i Emili „viđaju“, dok je drugi insajder rekao da „Pit i Emili razgovaraju već nekoliko meseci“ i rekao da se „zaista sviđaju“ jedno drugom.

Kako bi dodala ulje na vatru, Emili je nastavila i lajkovala je tvit Dione Varvick:

 

Takođe, Emrata ga je jednom prilikom branila u "Late Night"...Već neko je vreme Pitov obožavalac i čak ga je branio pred Setom Majersom, rekavši: „Pit – on ima visinu. Očigledno, žene ga smatraju veoma privlačnim... Momci kažu: „Vau. Šta taj tip ima?' I ja sam u fazonu, mislim, izgleda super šarmantno. On je ranjiv. On je divan. Njegov lak za nokte je sjajan. On izgleda dobro! On je super! Dobar odnos sa njegovom majkom. Mi to volimo."

Šta vi mislite, jeste li konačno uvereni?

Tvoja reakcija?