Prvi 111 pregleda 20. Avgust 2023.

Darren Kent iz Igre prestola iznenada preminuo

printscreen/canva

Glumac, pisac i reditelj, Daren Kent, preminuo je sa samo 36 godina. Kentu je najpoznatija uloga u Igri prestola tumačeći ožalošćenog oca Goatherda, koji je odveo svoje preminulo dete da vidi Deneris Targerijen, koju igra Emilija Klark

Kent je takođe imao uloge u TV mini-seriji Les Miserables, ITV drami Malpractice i Eastenders, prenosi Sky News.

Takođe se brzo pojavio u filmu 'Dungeons And Dragons: Honor Among Thieves' koji je objavljen ranije ove godine. Kentov agent potvrdio je njegovu smrt, napisavši: „Sa dubokom tugom moramo da vam kažemo da je naš dragi prijatelj i klijent Daren Kent mirno preminuo u petak."

Njegovi roditelji i najbolji prijatelji su pored njega. Naše misli i ljubav su sa njegovom porodicom u ovom teškom trenutku.” Njegov agent je nastavio da piše: „Daren nije bio samo talentovan glumac, reditelj i pisac, on je zaista bio jedan od najljubaznijih ljudi koje sam ikada imao zadovoljstvo da upoznam."

Bila je privilegija i zadovoljstvo biti deo njegovog putovanja. Počivaj u miru moj prijatelju.” Kent je rođen u Eseksu i bio je poznat po svom snažnom kokni akcentu.

Usavršavao se u dramskoj školi Italia Conti i diplomirao je 2007. godine. Kent je osvojio nagradu za najboljeg glumca na Van D’or nagradama 2012. godine za ulogu Denija u kratkom filmu 'Sunny Boy'.

U vreme pisanja, nijedan uzrok smrti nije potvrđen, međutim Kent je imao duge bitke sa osteoporozom, artritisom i izuzetno retkim kožnim poremećajem. 

Tvoja reakcija?