Prvi 146 pregleda 13. Avgust 2023.

'Devojka mi se porodila, a trudnoća nam je promakla'

canva

Žena je ušla u hitnu pomoć misleći da ima kamen u bubregu, da bi saznala da je zapravo na porođaju. Njen dečko je otišao na internet da ispriča njihovu mučnu priču o tome kako su završili sa prelepom bebom, ali nisu ni znali da su trudni

Ova 21-godišnja žena se porodila prošle nedelje i iako je pokazivala znake trudnoće, rekli su da uvek postoji "alternativno objašnjenje". Pričajući čitaocima šta se dogodilo na Redditu, mladić (24) je objasnio: „Moja četvorogodišnja devojka i ja smo nedavno postali roditelji bez ikakvog znanja sve dok se nije porodila."

Ulazeći u njihovu pozadinu, napisao je: „Moja devojka je imala neke 'znakove' trudnoće, ali je sve imalo neki oblik alternativnog objašnjenja. Povraćala je rano, ali je uzimala nove lekove koji imaju neželjeni efekat mučnine i povraćanja, koje je prestala da uzima i prestala da ima mučninu, tako da je to imalo smisla u mom umu. Onda je imala jake bolove u leđima, zbog čega je otišla kod lekara. Tokom posete dala je uzorak urina, a deo njihovog testiranja uključivao je test na trudnoću koji je bio negativan (najverovatnije lažno negativan jer je još uvek uzimala kontrolu rađanja i snizila nivo hormona) i možda bi test krvi to otkrio."

 | Author: canva canva

Prepisali su joj fizikalnu terapiju, pa je to radila jednom nedeljno dok je nesvesno trudna. I dalje je dobila menstruaciju, za koju se nisam previše raspitivao o detaljima kada će dobiti, ali iz onoga što mi je rekla, i dalje je imala krvarenje svakog meseca, samo ne tako obilno i manje dana u isto vreme.”

Zatim, samo prošle nedelje je doživela ono što je mislila da su „izuzetno bolni menstrualni grčevi, koji su se pretvorili u toliki bol da smo otišli ​​u hitnu pomoć (koje nije imalo porodilište btv)“. Nakon nekog vremena tamo, doktori su ga poslali u čekaonicu kako bi medicinske sestre mogle da shvate šta se dešava - i u početku su pomislile da je u pitanju kamen u bubregu.

Nakon sati sedenja u čekaonici i slušanja svoje devojke u bolovima, rekao je: „Na kraju sam čuo 'dolazi beba!' a nekoliko minuta kasnije sledi 'devojka je!' i bebu koja vrišti.” Par je prirodno bio nezadovoljan zbog svog novog dolaska, ali pošto nisu imali pojma da je ona na putu, imali su mnogo pitanja o nuspojavama povezanim sa neznanjem. Rekao je: „Imao sam mnogo briga, napunila je 21 godinu tokom četvrtog meseca trudnoće i ponekad smo zajedno pili. I dalje je bila na kontroli rađanja sve vreme, a takođe smo imali seks prilično redovno."

via GIPHY

Takođe sam bio zabrinut da je ova beba možda preuranjena jer nisam imao pojma da je uopšte trudna. Lekari su objasnili paru da ima zadnju placentu, „što objašnjava zašto nije izgledala kao tipičan trudnički stomak i imala je jake bolove u leđima. Takođe su rekli da su procenili da je njen period trudnoće bio 41 nedelja."

Govoreći o trenutku kada je upoznao svoju devojčicu, mladić je rekao: „Pozvali su me da uđem u sobu da upoznam svoju novu ćerku i ona je apsolutno prelepa, 3,2 kilogramai savršeno zdrava." Zatim je skočio u akciju i nabavio sve osnovne stvari koje će im trebati pre dolaska kući, i potvrdio da su i mama i beba dobro dane nakon porođaja.

Njih dvoje su podelili vest sa svojim prijateljima i porodicama i rekli: „Svi nas izuzetno podržavaju i zaljubljuju se u ovu bebu baš kao i mi. Oboje smo bili zabrinuti kako će naše porodice reagovati pošto nismo u braku i dolazimo iz verskog porekla. Dobijamo veliku pomoć od porodice sa odećom, pelenama i drugim potrepštinama za bebe. Moja devojka i ja smo veoma srećni, a i dalje smo u talasima spoznaje da smo roditelji."

Šta vi mislite o ovom bizarnom slučaju? Kako biste vi reagovali?

Tvoja reakcija?