Prvi 97 pregleda 05. Novembar 2022.

Diznijev "Herkules" dobija TikTok adaptaciju

printscreen/reddit/canva

Diznijev manje poznat film Hercules biće jedan od sledećih animiranih filmova koji će dobiti tretman uživo. Braća Ruso će producirati film, a Gaj Riči (koji je nedavno režirao Aladina uživo) će ga režirati

Obožavaoci imaju neverovatno velika očekivanja od adaptacije, posebno kada je u pitanju odabir pravih glumaca za uloge. Još u julu, Džo Ruso je zadirkivao uzbuđene fanove da će rimejk „odati počast originalu sa modernijim spinom“, i imao je za cilj da povrati duh klasika iz 1997. godine.

Ali najnovije ažuriranje projekta nije prošlo dobro kod fanova. U novom intervjuu, Džo i Entoni Ruso su rekli da će Herkules biti „moderni mjuzikl“ inspirisan... TikTokom.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

Primetili smo kako su neke od nedavnih Diznijevih adaptacija kritikovane zbog toga što su igrali na sigurno tako što su previše pažljivo pratili izvorni materijal, Džo Ruso je objasnio da će Herkules imati više „eksperimentalni“ pristup.

To je malo više eksperimentalnog tona, malo eksperimentalnijeg u izvođenju“, rekao je on. „Mislim da su uzbuđeni što vide šta svi možemo da donesemo na način koji nije samo reinterpretacija animiranog filma".

Ruso je potvrdio da će Herkules biti mjuzikl sličan Diznijevoj animiranoj verziji, i da će deliti nekonvencionalan pristup originala – sa malim obrtom, inspirisan TikTokom.

„Postoje pitanja o tome kako ga prevodite kao mjuzikl“, nastavio je Ruso. „Današnja publika je obučena od strane TikToka, zar ne? Kakva su njihova očekivanja o tome kako taj mjuzikl izgleda i kako se oseća? To može biti veoma zabavno i pomoći nam da malo pomerimo granice u načinu na koji izvodimo moderan mjuzikl.“

Šta vi mislite o ovome?

Tvoja reakcija?