Prvi 31 pregleda 11. Decembar 2022.

Druga sezona Lokija stiže! Evo šta treba da znate

printscreen/canva

Ljubitelji Marvelovog univerzuma več znaju da je serija Loki jedna od boljih stvari koje je Marvel ikada izbacio. Prva sezona je bila pravi hit i, iskreno, drugu sezonu smo svi očekivali, a sada kada je sve bliže i bliže, evo šta treba da znate

Ko glumi u novoj sezoni Lokija?

Potvrđeno je da će se veći deo glavne ekipe iz prve sezone vratiti u drugu sezonu.  Tom Hiddleston će se vratiti kao Loki, Owen Wilson kao Mobijus, Sophia Di Martino kao ženski Loki - Silvi, Gugu Mbatha-Raw kao Ravona i Eugene Cordero kao Kejsi. Takođe, Tara Strong će se vratiti kao glas animiranog lika Miss Minutes. Zanimljivo je to da još uvek nije potvrđeno da seWunmi Mosaku vraća da igra Hunter B-15, uprkos promeni vremenske linije koja vaskrsava lika u poslednjim minutama sezone. Druga sezona Lokija takođe dovodi glumicu iz Igre prestola Katie Dickie. Ona će navodno igrati negativku u novoj sezoni, iako je njen tačan lik trenutno nepoznat.

via GIPHY

Šta će biti plot u novoj sezoni Lokija?

Poslednji momenti Lokija otkrili su da je Silviin izbor da ubije "Onoga Ko Ostaje" imao dalekosežne posledice, menjajući vremensku liniju. Kao što je obećano, TVA sada vodi nova, lošija verzija Majorsovog lika. Umesto Čuvara vremena, statue Kanga ukrašavaju predvorje TVA kancelarija. Potvrđeno je da će serija krenuti nekoliko trenutaka nakon završetka prve sezone, a samo Loki se seća prethodne vremenske linije. U multiverzumskom govoru, ovo je poznato kao „Memorija otporna na talase, kada samo likovi na nultom mestu događaja koji je promenio vremensku liniju mogu da se sete onog koji je bio pre." Kao što su fanovi videli na kraju prve sezone, i Mobijus i B-15, koji nisu bili u prostoriji u kojoj se to dogodilo, nisu imali pojma ko je Loki uopšte.

Međutim, čini se da će Loki na kraju naći put nazad tamo gde ga pamte ili će mu barem dati prednost sumnje da se objasni. Na snimku D23 on je rekao: „Ovo će zvučati čudno, ali povučen sam kroz vreme i video sam strašne, grozne stvari."

via GIPHY

Kada će izaći druga sezona?

Još uvek nema fiksnog datuma objavljivanja; međutim, na Comic-Con-u u San Dijegu 23. jula 2022., studio je potvrdio da će druga sezona stići na Disney+ sredinom 2023. godine.

Šta kažete, jeste li uzbuđeni?

Tvoja reakcija?