Prvi 48 pregleda 24. Maj 2023.

Džef Bezos verio Loren Sančez nakon 5 godina veze

printscreen/canva

Šef Amazona Džef Bezos i njegova devojka, Loren Sančez, vereni su, ekskluzivno za Page Six kaže insajder blizak paru. Glasine su se kružile ove nedelje kako je Loren viđena sa dijamantom na ruci

Ovaj 59-godišnji milijarder i televizijska novinarka su nerazdvojni otkako su počeli da se zabavljaju 2018. godine. Pojavile su se vesti da su bili par 2019. godine, ali se dvojac skrivao sve dok nije okončan njegov razvod od njegove 25-godišnje supruge Mekenzi Skot.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Bezos i Loren su nerazdvojni otkako su vesti o njihovoj romansi izašle u javnost 2019. godine. Prvi put su izazvali glasine o veridbi krajem 2019. godine kada je Sančez viđena kako nosi veliki dijamantski prsten u obliku srca.  Loren , koja je putovala svetom sa Bezosom tokom njihovog zabavljanja , rekla je u novembru 2022. godine da planira da krene stopama osnivača Blue Origin-a i ode u svemir, piše PageSix.

Biće to sjajna grupa žena“, rekla je o potencijalnoj posadi za putovanje. Dok je bivša voditeljka vesti rekla da joj se Bezos neće pridružiti u ekspediciji, ona je o njemu pričala u januarskom intervjuu za WSJ. Magazine.

Jeff i Loren su trenutno u južnoj Francuskoj na Filmskom festivalu u Kanu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

On je tako srećan, on me inspiriše svaki dan, svaki dan me čini boljom osobom; on je najljupkiji čovek kojeg poznajem", rekla je ona izdanju. Takođe je iskazala svoje divljenje biznismenu u slatkoj rođendanskoj počasti u januaru.

Tvoja reakcija?