Prvi 77 pregleda 29. Jun 2023.

Dženifer Lorens ugasila glasine o aferi sa Liamom Hemsvortom

printscreen/canva

Dženifer Lorens je odbacila glasine o prošloj aferi sa Liamom Hemsvortom koja bi trebalo da se dogodila dok je bio u braku sa Majli Sajrus

Poznata glumica pojavila se u emisiji Watch What Happens Live i nije imala problema da 'prolije čaj' zbog svoje navodne veze sa svojim kolegom iz Igara gladi.

Dženifer je jednom zauvek objasnila situaciju sa dve jednostavne reči kada je čvrsto insistirala da glasine „nisu istinite“. Ovo je bilo tokom igre Plead The Fifth, a voditelj Endi Koen nije se suzdržavao kada se suočio sa glumicom o glasinama o tajnoj aferi između nje i Liama.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Čak je istakao da se to dogodilo dok je još bio u vezi sa Majli Sajrus. Glasine su počele da kruže nakon što je Majli izbacila svoju pesmu Flowers, ostavljajući fanove da spekulišu o tome da li je prateći muzički spot suptilan nagoveštaj ljubavne afere o kojoj se pričalo.

Zatim je razjasnila još jedno priznanje koje je dala na Watch What Happens Live još 2015. godine; da je poljubila Liama van kamere.

„Totalne glasine. Svi znamo da smo se poljubili samo jednom i to godinama nakon što su raskinuli, pa sam samo pretpostavila da je to slučajnost“, rekla je ona.

„Lijam i ja smo odrasli zajedno. Liam je stvarno zgodan. Šta bi ti uradio?“, rekla je Dženifer smejući se. Dalje je priznala da je uznemirujuće čitati stvari o sebi na internetu i objasnila: „Ako pet ljudi na zabavi misli da si spavala sa nečijim dečkom, to je zaista uznemirujuće. A onda to pomnožite sa, nisam dobra u matematici, osam milijardi."

Tvoja reakcija?