Prvi 56 pregleda 15. Jun 2023.

Džesi Džej otkrila ime svog sina!

printscreen/canva

Jessie J rodila je zdravog dečaka još u maju. Ona i njen muž Chanan Safir Colman konačno su otkrili ime svog sina. Par je u maju dočekao svoje prvo dete, ali je njegovo ime do sada držao u tajnosti

Košarkaš Čenan otkrio je nadimak njihovog sina u iskrenoj objavi na Instagramu povodom mesec dana od njegovog rođenja. Novi tata je napisao: "Sutra moj mladi kralj ima mesec dana. Iako su moja očekivanja bila velika, ti si sve i više od toga. Od kada si rođen, posao, hrana i san izgledaju potpuno nebitni." Chanan je otkrio da je ime koje su izabrali je Ben Shelli.

Rekao je da se oseća potpuno zaljubljeno otkako je Džesi rodila njihovog dečaka u maju. „Ben Šeli, već volim da živim sa tobom. Tvoja veličina nema apsolutno NIKAKVA ograničenja."

Do kraja svojih dana, uvek ću te štititi, učiti te ispravnom od lošeg i voditi te kada je potrebno/zatraženo. Pomoći vam u kućnim poslovima i pronaći vam nekoga ko može da vas nauči kako da spelujete, da vas podrži u usponima, padovima i svemu između i naravno da vas bezuslovno voli."


Džesi Džej je objavila rođenje njihovog sina pre samo nekoliko nedelja. Novopečena mama je rekla da su joj se svi snovi ostvarili dolaskom sina.

"Pre nedelju dana ceo moj život se promenio. Moj sin je ušao u ovaj svet i srce mi je duplo poraslo. Osećaj je neopisiv. Letim zaljubljena", rekla je ona. Pevačica je ranije doživela srceparajući pobačaj pre nego što je dočekala bebu Bena. 

Sada, izgleda da su ona i njen muž srećniji nego ikada! Nek im je sa srećom!

Tvoja reakcija?