Prvi 55 pregleda 30. Septembar 2023.

Džo Džonas i Sofi Tarner konačno otkrivaju ime ćerke

printscreen/canva

Ime drugog deteta Džoa Džonasa i Sofi Tarner je objavljeno 14 meseci nakon što je prvo dete rođeno. Prema dokumentima o starateljstvu koje je Page Six pronašao, pevač i njegova bivša supruga su nazvali svoju godinu dana staru ćerku Delphine

Prethodno je par nazivao svoju najmlađu ćerku samo inicijalima D.J. i ime su dali svojoj prvorođenoj ćerki Vila koja je došla na svet u julu 2020. godine. Delphine je ime grčkog porekla, izvedeno iz reči Delphis koja na engleskom može biti prevedena kao delfin, ali takođe ima veze sa cvetom poznatim kao delfinijum, koji podseća na zvončiće.

Bivši par trenutno vodi pravnu bitku oko starateljstva, donoseći odluke o mestu gde će njihova deca živeti nakon što je Joe podneo zahtev za razvod ranije ovog meseca.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Situacija je postala napeta prošle nedelje kada je Sofi tužila svog bivšeg supruga, tvrdeći da odbija da im vrati pasoše. Ona je zatražila od sudije da naredi trenutni povratak dece koja su neopravdano odvedena ili nezakonito zadržana. Par se kasnije dogovorio da će decu zadržati u Njujorku.

Prema dokumentima koje je Dejli mejl pronašao, advokat glumice iz Igre prestola podneo je zahtev da se zaštiti dobrobit dece i spreči dalje odvajanje ili prikrivanje dece pre nego što se okončaju sve pravne procedure. U slučaju kršenja ovog sporazuma, sud ima pravo da preduzme odgovarajuće zakonske mere.

Sophie i Joe su bili u braku nešto više od četiri godine, a nakon zajedničke izjave na Instagramu su okončali svoj brak, naglašavajući da su doneli ovu odluku sporazumno nakon četiri godine braka.

Tvoja reakcija?