Prvi 59 pregleda 18. Septembar 2023.

Ed Sheeran upao na venčanje i oduševio sve

printscreen/canva

Ed i grupa pratećih pevača iznenadili su mladu i mladoženju koji su se spremali da izgovore svoje zavete u čuvenoj Maloj beloj kapeli u Las Vegasu. Ed je u ponedeljak ujutru podelio snimak intimnog nastupa, koji je od tada postao viralan

Vidimo mladu nevestu kako izgovara "O, moj Bože" dok Ed izvodi svoj nastup, a mladoženja izgleda gotovo suznih očiju, sa bljeskom u oba oka tokom Edovog izvođenja najnovijeg singla. Svega nekoliko sati pre tog trenutka, Ed je bio primoran da otkaže svoj planirani nastup u Las Vegasu, iako su se fanovi već okupili na mestu događaja kako bi stajali u redu.

Napisao je: "Ne mogu da verujem da ovo kucam, ali naišli smo na neke izazove tokom pripreme naše emisije u Vegasu. Bilo je nemoguće nastaviti sa predstavom. Izuzetno mi je žao.

Znam da su mnogi putovali zbog ovog događaja i voleo bih da mogu to da promenim. Koncert će biti odložen za subotu, 28. oktobar, i sve kupljene ulaznice važiće za taj datum. Izvinjavam se svima, duboko mi je žao."

Ed je kasnije otkrio da su dve visoke kule u prostoru postale nestabilne, što bi predstavljalo ozbiljan problem za zdravlje i bezbednost posetilaca na koncertu.

Na svom Instagramu je istakao: "Evo malo više informacija o otkazivanju jučerašnjeg koncerta. To je bila stvar bezbednosti i zaista smo dali sve od sebe da se koncert održi, ali neću rizikovati bezbednost svojih obožavalaca ni za šta.

Zaista sam besan zbog ove situacije. Ovo je bilo van moje kontrole, ali preuzimam punu odgovornost za sve one koji su razočarani otkazivanjem. Naravno, povrat novca je dostupan na mestu kupovine, a koncert će biti održan 28. oktobra za one koji i dalje žele da prisustvuju. Obećavam da će to biti poseban događaj."

"Ništa ne može umanjiti napore koje su ljudi uložili da dođu do Las Vegasa, i izvinjavam se što obaveštenje nije stiglo ranije ljudima koji su čekali napolju. Iskreno smo verovali da će se koncert održati do poslednjeg trenutka, ali iz bezbednosnih razloga to nije bilo moguće. Još jednom izvinjenje svima koji su pogođeni i nadamo se da ćemo se videti u oktobru."

Tvoja reakcija?