Prvi 36 pregleda 02. Novembar 2022.

Elon Musk želi da vrati Vine

pixsell/canva

Odmah nakon što je kupio Twitter, ovaj multimilijarder je uneo neke prilično radikalne promene a i neke prilično lude ideje

Na vrhu tih ideja je vraćanje društvene mreže Vine.

U slučaju da niste čuli, Elon Musk sada poseduje Twitter. Očigledno, sada razmišlja o tome da vrati kultnu platformu društvenih medija koja nas je nekada blagoslovila najboljim humorom ikada.

Da, Vine (koji je ranije bio u vlasništvu Twitera pre nego što su ga ugasili 2016. godine) bi se možda vratio pod Muskovom upravom.

Nakon kupovine kompanije, Musk nije gubio vreme na uvođenje promena i davanje ideja za moguće nove funkcije. Već je rekao da razmišlja da natera Tvwtterove verifikovane korisnike da plate svoj plavi tik kao deo usluge pretplate na Twitter Blue. Sada ga pitaju i da li treba da vrati Vine iz mrtvih...

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Tizujuči mogućnost oživljavanja Vine-a, Elon Musk je tvitovao anketu za svojih 112 miliona pratilaca pitajući se da li treba da ga oživi ili ne.

U vreme pisanja pisanja bilo je 2,4 miliona glasova (sa 15 sati do kraja ankete), a većina je za to da se to vrati. Neverovatnih 69,5 odsto glasača glasalo je za „da“ u korist Vajnovog povratka, javlja PopBuzz.

Među onima koji žele da vide kako se Vine vraća je jutjuber Mr.Beast, koji je odgovorio na njegov tvit rekavši: „Ako biste to uradili i zapravo se takmičili sa TikTokom, to bi bilo smešno.“

Naizgled tražeći neke ideje za pokretanje, Musk je tada odgovorio: „Šta bismo mogli da uradimo da bude bolji od TikToka?“.

Ostali, s druge strane, nisu tu zbog toga. Oni se slažu da je, koliko god da je Vajn bio sjajan, ta era interneta imala svojih 5 minuta i jedini razlog zašto se tako rado osvrćemo na to doba jeste nostalgija.

Šta vi mislite, da li bi to bila dobra ideja? Da li bi bio dobar kao pre?

Tvoja reakcija?