Prvi 34 pregleda 16. April 2023.

Emili priznala da se zabavlja sa Harijem Stajlsom?

printscreen/intagram/canva

Emili Ratajkovski i Hari Stajls su izludeli svoje fanove prošlog meseca kada su se pojavile fotografije kako se ljube dok su bili u Tokiju, a sada je, izgleda, tu i nešto više

Manekenka je, čini se, priznala da su ona i bivša zvezda One Directiona tajno izlazili dva meseca. Kako piše The Sun, par se upoznaje "već neko vreme" i ne žele više da kriju svoju romansu.

Izvor je za The Sun rekao: „Hari i Emili uživaju u procesu upoznavanja. Snimanje kako se ljube u Tokiju i potom taj snimak koji se deli sa svetom nije bilo ono što je iko od njih očekivao – ali ništa ne kriju."

Hari i Emili se upoznaju već neko vreme. Proveli su neko vreme zajedno van očiju javnosti ove godine i samo uživaju u društvu kada mogu dok je Hari na turneji."


Govoreći na svom podcastu prošlog meseca, Emili je govorila o tome koliko je "sjajan" novi momak sa kojim se zabavlja, a mnogi fanovi pretpostavljaju da je morala pričati o Hariju.

Upravo sam počela da izlazim sa nekim za koga mislim da mi se sviđa, tako da je to drugačije. Bila sam kao, 'On je nekako sjajan', rekla je. Ali da ste razgovarali sa mnom pre četiri nedelje, apsolutno. Viđala bih nekoga i onda bi mi odjednom način na koji bi taj neko hodao bio kao, fuj. Šta tražim od partnera? Sviđa mi se neko ko je veoma nezavisan. Mislim da je to za mene veoma važno jer imam pun život."

Emili je nastavila: „Nadam se da će zabavljanje sa nekim ko ima više sopstvenog života sprečiti probleme koje sam imala ranije."

Hari definitivno ima pune ruke posla, mislite li da će joj se to dopasti?

Tvoja reakcija?