Prvi 50 pregleda 23. Jun 2023.

Emilija Klark o susretu sa Snup Dogom - najbolje veče!

printscreen/canva

Emilija Klark je trenutak kada je upoznala Snup Doga opisala kao najbolju noć svog života, evo i zašto

Još u martu, Snup Dog se suočio licem u lice sa zvezdom Igre prestola nakon što je došla na jedan od njegovih koncerata. U razgovoru za Etalk, Emilija je zamoljena da rangira interakciju na „skali nadrealnog trenutka“ i odlučno je odgovorila: „10! 10 od 10 od 10!“ Ne mogavši da sakrije radost prisećajući se sastanka, glumica je nastavila:

Moj čovek Snoop Dogg u kući sa mnom. Rekao je da će zaštititi moje zmajeve. Kuvala sam. Mislim, dođavola, napušila sam se samo što sam bila u njegovom prisustvu i bilo je prelepo."

@etalkctv Emilia Clarke is us if we ever met Snoop Dogg! 😍 We never thought we’d ever hear Ben Mendelsohn say ‘shiznit.’ 😂 #SecretInvasion #EmiliaClarke #SnoopDogg #BenMendelsohn #Marvel #MCU #interview #EmiliaClarkeEdit #GameOfThrones ♬ original sound - etalk

Emilija je takođe je otkrila da duo ima velike planove za budućnost. „Želi da se bavi glumom sa mnom“, objasnila je ona. „Došli smo na ovu ideju. Zajedno ćemo snimati film. Mi ćemo preuzeti svet. Bila je to najveća noć u mom životu... Bilo je neverovatno. Volim malo Snup Doga!

Kada su se sreli u bekstejdžu, 51-godišnji reper je pohvalio Emiliju, rekavši: „Ti si neverovatna glumica, divnog duha. Tako ste uverljivi. Svaki dan bih zaštitio tvoja jaja.

Naravno, Snup misli na zmajeva jaja koja Deneris mora da zaštiti u prvoj sezoni Igre prestola, stavljajući tu rečenicu mnogo nevinije. Emilija Klark je odgovorila: „Da! Mogu li to dobiti u pisanoj formi?''

Kasnije je postavila snimak njihovog sastanka na svoj Instagram, sa natpisom: „SNOOP. DOGGI. DOGG. Čovek, mit, legenda. Kad on pozove, ti (ja) trčiš.

Tvoja reakcija?