Prvi 50 pregleda 28. Decembar 2022.

Emily in Paris: Ko je Melia Kreiling?

instagram/canva

Posle višegodišnje pauze, konačno smo dočekali treću sezonu serije „Emily in Paris“ koja se od 21. decembra prikazuje na Netflixu. Pored standardne glumačke ekpie na koju smo navikli, u ovoj sezoni susrešćemo se i sa novim likovima.

Na čelu sa Emily Cooper (Lilly Collins), tu su i Mindy Chen (Ashley Park), Alife (Lucien Laviscount)  i Gabriel (Lucas Bravo). Međutim, kao što smo već rekli, nova sezona sa sobom donosi nove junake popt izvrsnog Nicolasa de Leona (Paul Forman) i grčke umetnice Sofije (Melie Kreiling), javlja Cosmopolitan.

Pitate se ko je Melie Kreiling koja se pojavljuje u liku Sofije? Ovo je sve što treba da znate o njoj!

Melie je rođena 1990. godine u Ženevi, ali je poreklom polu Grkinja, polu Amerikanka. Studije je završila u Velikoj Britaniji da bi se kasnije preselila u SAD gde je ostala da živi do danas.

Kada su u pitanju uloge ove mlade glumice, prvo ostvarenje imala je davne 2011. godine, ali je popularnost stekla u nešto novijoj seriji „Mammals“ gde tumači lik supruge Jamesa Cordena. Pored toga, pojavila se i u „Guardians of the Galaxy“, „Filthy Rich“ i „The Last Tycoon“, ali i u mnogim drugim ostvarenjima.

U seriji „Emily in Paris“ igra ulogu grčke umetnice Sofije Sideris koja treba da ima izložbu u Galeriji Camille Razat. Ona će se u seriji upustiti u aferu, a sa kim, ostaje nam da pogledamo.

Melia na svom instagram profilu redovno objavljuje slike životinja koje obožava. Između ostalog, tu je njen pas Ouzo (zanimljivo) koga je pre par godina udomila.

Šta mislite, hoće li ova glumica steći još veći slavu pojavom u trijumfalnoj seriji?

Tvoja reakcija?