Prvi 48 pregleda 01. Novembar 2022.

Evan Peters kaže da hoće da igra 'normalnu' osobu

printscreen/reddit/canva

Evan Peters je zamolio Rajana Marfija da uradi nešto lakše pre nego što je dobio ulogu Džefrija Damera u Netfliksovom filmu Damer, a evo šta sada ima da kaže povodom sledeće uloge

Rajan Marfi je rekao da je Evan Peters želeo da igra nekog "normalnog" pre nego što je dobio ulogu Džefrija Damera.

Tokom protekle decenije, Evan Peters je postao poznat po preuzimanju izazovnih uloga. Od Tejta Langdona u Američkoj horor priči, Kuća ubistava do Džefrija Damera u Dameru – Čudovište: Priča o Džefriju Dameru, Evan često igra nezamislivo mračne likove. Evanu je trebalo „dve godine da se oporavi“ od svog nastupa u Američkoj horor priči.

Sada, Rajan Marfi kaže da je Evan zapravo izrazio interesovanje da radi rom-com umesto Netflikovog Damera, prenosi PopBuzz.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

Evan je ranije rekao da je morao da napravi pauzu od AHS-a radi svog mentalnog zdravlja. Nakon Apokalipse, rekao je: „Napraviću pauzu, pregrupisati se, dekompresovati, vratiti se u kontakt sa onim što osećam da želim da radim. Nije da nisam želeo da radim nijednu od tih uloga – one su upravo ono što sam želeo da uradim. Bilo je samo 0-100 trenutno."

Evan je nastavio da objašnjava: „Ja sam blesav, volim da se zabavljam. Ne volim da vičem i vrištim. Zapravo mrzim to. Mislim da je odvratno i zaista užasno, i bilo je izazov za mene. Horor priča je to na neki način zahtevala od mene. Sve je to bilo ogromno za mene i zaista teško za uraditi. To boli moju dušu i Evana kao osobu."

Kada je Evan napravio pauzu u AHS-u nakon Apokalipse, Rajan je rekao: „On i ja smo razgovarali nakon toga, i odlučili smo da je možda vreme da napravimo neku komediju. Međutim, Rajan to tek treba da ostvari."

Izgleda da ovom glumcu treba jedna dobra i lagana uloga, da se čovek malo opusti...

Tvoja reakcija?