Prvi 239 pregleda 13. Februar 2023.

Evo kako da provedete Dan zaljubljenih ako ste singl

canva

Dan zaljubljenih može biti težak za one koji nisu u vezi, ali to ne znači da morate propustiti priliku da doživite nešto posebno. Bilo da želite da provedete dan u samoći ili u društvu prijatelja, postoje mnogi načini da provedete ovaj dan uz užitak!

Koji je najbolji deo toga da provodite Dan zaljubljenih sami? Kada slavite sami, to znači da slavite pod svojim uslovima. Drugim rečima, biti samac na Dan zaljubljenih znači da ćete moći da provedete ceo dan radeći šta god želite. U slučaju da vam treba malo inspiracije, evo čitave gomile načina na koje možete maksimalno iskoristiti 14. februar kao predivno sama i dovoljna osoba!

1. Napravite sebi neku lepu večeru

Mora da postoji bar nekoliko recepata koje ste sačuvali na Instagramu. Nađite ih i ulepšajte sebi noć! Trčite u prodavnicu, kupite šta vam treba i na posao. Žene koje su došle pre vas možda su vas ubedile da je „put do muškog srca kroz stomak“, ali jedino srce koje je ovde zaista važno je vaše. Napravite nešto srdačno i ukusno što će zaista biti pun pogodak i pripremiti vas za najbolju noć svih vremena. 

via GIPHY

2. Izvedite sebe na večeru

Izlazak na večeru je uglavnom potcenjen. Ne postoji ništa tako zadovoljavajuće kao rezervisanje stola u svom omiljenom restoranu, oblačenje samo za sebe i naručivanje svega od čega vam vode suze na usta, samo zato što možete. Ponesite dobru knjigu ili svoj omiljeni časopis i uživajte u tome kako je dobar osećaj tretirati sebe onako kako želite da se prema vama ponašaju. 

via GIPHY

3. Idite na prvi sastanak

Znamo da je ova priča o tome kako biti samac na Dan zaljubljenih, ali saslušajte: idite na prvi sastanak. Dobro ste čuli! Iskoristite slatke vibracije koje dolaze sa Danom zaljubljenih i idite na večeru, popijte piće, zabavite se - šta god atmosfera zahteva! Upoznajte nekog novog. Ne razlikuje se mnogo od onoga što biste radili uobičajene, nepraznične noći, tako da ne morate čak ni da se oslanjate na Dan zaljubljenih ako ne želite.

via GIPHY

4. Fokusirajte se na novogodišnje odluke!

Dobra stvar u vezi sa Dan zaljubljenih u februaru je to što je još uvek prilično rano u godini. Dakle, ako vam je potrebna aktivnost ili cilj da usmerite svu tu jedinstvenu i dovoljnu energiju, možete pogledati listu novogodišnjih odluka koje ste verovatno već zanemarili. Da li ste planirali da postanete zdraviji? Da isprobate novi hobi? Čitate više? Ne radite ništa na Dan zaljubljenih? Sada imate šta da radite.

via GIPHY

5. Jednostavno imajte običan dan

Ne morate čak ni da radite ništa posebno na Dan zaljubljenih da biste ga pregurali. Probudite se kad god to obično radite, operite zube, doručkujte i nastavite svoj dan kao i svaki drugi. Ponekad, najbolja stvar koju možete učiniti za sebe jeste da ne budete tužni da se pretvarate da praznik čak i ne postoji. Uvek postoji sledeća godina!

via GIPHY

Nadamo se da ćete uz ove savete naći zabavan način da provedete Dan zaljubljenih!

 

Obožavaš da pevaš? Sanjaš o nastupu na velikoj sceni? Vreme ti je da se prijaviš na novi muzički show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži šta znaš!  | Author:

Tvoja reakcija?