Prvi 2511 pregleda 21. Februar 2023.

Evo kako se muškarac ponaša ako mu se sviđate!

canva

Da bi se muškarac zaljubio u vas, mora misliti na vas kada niste tu. Muškarci osećaju privlačnost i zaljubljuju se u vašem odsustvu, a u vašem prisustvu, oni će otkriti kako se osećaju (ponekad na suptilne načine)

Evo šta muškarac zapravo kaže naglas kada mu se zaista sviđaš

1. 'Reci mi više'

Kada vas muškarac zaista voli, pokušaće da upozna ko ste na dublji način. Nećete se osećati kao da vas ignoriše, pregovara o vama ili zataškava ono što imate da kažete. On će slušati, zapamtiti detalje i pitati vas o stvarima koje se dešavaju u vašem životu. Za njega će biti prioritet da vas bolje upozna.

via GIPHY

2. 'Imaš li planove za vikend?'

Momak kome se sviđate postaraće se da sa vama provede što više vremena. Biće motivisan da unapred zakaže stvari kako ne bi propustio nijednu priliku da vas vidi. Neće vas kontaktirati u poslednjem trenutku, usred noći ili kada zna da niste dostupni jer bi mogao da propusti.

via GIPHY

3. „Kakva je tvoja porodica?“

Kada muškarac počne da se zaljubljuje u tebe, želeće da zna za tvoje poreklo. U kakvoj si porodici odrastala, da li si religiozna i da li si imala dobro detinjstvo, sve će ga zanimati. Takođe će pokušati da ostavi dobar utisak na vaše prijatelje i porodicu. On će te upoznati sa svojim prijateljima i razmišljati o tome da te odvede kući da upoznaš njegovu majku. Kako se uklapate u širu sliku biće mu važno - posebno ako je porodično orijentisan. Takođe će strpljivo sedeti kroz one sramotne priče iz vremena kada ste bili dete.

via GIPHY

4. 'Šta te zaista čini srećnim?'

Muškarci koji vas vole pitaju se kako mogu doprineti vašoj sreći. Čak i ako vas ne pita direktno, on će obratiti veliku pažnju na ono što vas uzbuđuje - onda će pokušati da uradi više od toga. Pokušaće da radi stvari za koje zna da vam se sviđaju. Kada se zaljubi u tebe, tvoja sreća mu ulepšava dan.

via GIPHY

5. 'Da li ona doprinosi mom životu?'

Muškarac koji traži životnog saputnika primetiće da li mu doprinosite životu. Muškarci su veoma svesni da će žene koje izaberu dugoročno uticati na sve, od mesta gde žive do njihove dece. Kada mu se zaista sviđate, trudiće se da bude sigurna osoba sa kojom možete sve da delite.

6. 'Da li me poštuje?'

Nije toliko poznato, ali jedna velika tajna muškaraca je da je vaše poštovanje mnogo moćnije od vaše ljubavi. Ako se oseća kao da niste čvrsto na njegovoj strani, neće vam se dugoročno posvetiti. Muškarac se ne može zaljubiti u tebe ako se prema njemu ne ponašaš s poštovanjem. To uključuje poverenje u njega da rešava svoje probleme i poštovanje načina na koji upravlja svojim životom. Dogurao je ovako daleko bez tebe, pa ako ga sada omaskulirate ili se ponašate prema njemu kao da ste jedina stvar koja ga drži na okupu, na kraju će vam zameriti.

via GIPHY

7. 'Stvarno mi se sviđaš'

Nekada, stvari nisu toliko tajnovite i prećutne, tako da može jednostavno da vam kaže naglas da mu se sviđate. Kada mu je stalo do vas, želeće da znate o tome kako ne biste dobili pogrešnu ideju.

8. 'Želim te samo za sebe'

Svaki momak duboko u sebi zna da ako te ne navede da budeš ekskluzivna sa njim, drugi momak bi mogao. Pokušava da monopolizuje vaše vreme (u razumnim granicama) i govori o „hajde da budemo ekskluzivni“ i o svim stvarima o kojima razmišlja kada mu se sviđate.

via GIPHY

Da li ste čuli neku od ovih stvari od vašeg partnera ili simpatije? Ako jeste, znate koliko je sati!

 

Obožavaš da pevaš? Sanjaš o nastupu na velikoj sceni? Vreme ti je da se prijaviš na novi muzički show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži šta znaš!

 | Author:

Tvoja reakcija?