Prvi 313 pregleda 24. Jul 2023.

Evo zašto Carrie Bradshaw nikada nema lak na noktima

printscreen/canva

Ako vas je "Seks i grad" odgajao, vrlo verovatno je serija "And Just Like That..." jedna od vaših novih emisija. Ali ako ste mega fan koji gaji ljubav prema modi i znate obe serije napamet, možda ste primetili da Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker, nikada ne nosi lak za nokte. Da li ste se ikada zapitali zašto?

U intervjuu za časopis Glamour, Sara Parker otkriva mnoštvo razloga zbog kojih njen lik izbegava redovne manikire, pri čemu je glavni razlog to što je pisac. "Manikir se činio (a) beskorisnim jer bi uvek bio uništen i (b) preprekom na brzoj putanji ka zapisivanju misli", kaže ona časopisu. "Jednostavno se nikad nije činilo da je to način na koji bi Keri izražavala sebe."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Izvršni producent Majkl Patrik King se slaže i kaže da je odluka bila namerna. "Sve što Keri nosi, što vidite na kameri, pažljivo je osmišljeno od strane kostimografa i Sare Džesike", kaže on. "Ona zaista pokušava da igra na obe strane, visoku i nisku, stvarnost i fantaziju. Zato je značajno to što nikad ne nosi lak za nokte." S tim u vezi, možda bi trebalo obratiti pažnju tokom narednih nekoliko epizoda serije "And Just Like That...", jer Sara deli da će se njen lik Keri Bredšo na kraju ipak odlučiti za hrabar izbor boje noktiju. "Mislila sam da će to biti interesantno, s obzirom na odevne kombinacije i okruženje u kojem se te scene odvijaju", kaže ona. 

Tvoja reakcija?