Prvi 51 pregleda 08. Avgust 2023.

Evo zašto Keli Ozborn nema fotografije trudnoće

printscreen/canva

Keli Ozborn je poželela dobrodošlicu svom sinu Sidneju u decembru 2022. godine, ali se krila tokom trudnoće jer nije htela da bude u centru pažnje, a evo i zašto

Keli Ozborn je otkrila zašto nema javnih fotografija njene trudnoće i to je srceparajuće. Mama je otkrila da je trudna u maju 2022. godine, ali je ostala prikrivena tokom trudnoće, kako piše Her.ie. Objavljujući vest, Keli je rekla da je "srećna do neba".

Znam da sam ovih nekoliko meseci bila veoma tiha, pa sam mislila da ću sa svima vama da podelim zašto... Presrećna sam što mogu objavim da ću postati mama. Da kažem da sam srećna baš i nije dovoljno. Ushićen sam!“ podelila je.

Međutim, nije objavljivala o svojoj trudnoći na internetu jer se plašila da će je biti osramoćena. Mama je odgovorila jednom od svojih pratilaca nakon što su pitali zašto nema fotografija njene trudnoće.

Objasnila je: „Nema slika na kojima sam trudna jer sam se skrivala devet meseci jer nisam htela da slušam da me fat-shameuju (govor mržnje prema gojaznima).

Pratioci rijaliti zvezde su je hvalili što je bila toliko iskrena o tome zašto nije objavljivala poruke tokom trudnoće. "Kelli, ti si zapanjujuća. Bravo za tebe, radiš ono što te čini srećnom", rekao je jedan. Drugi je dodao: "Ti si zapanjujuća Keli. Ljudi koji fat-shameuju nemaju srca." „Nadam se da vam je privatnost omogućila da imate malo mira dok čekate svog mališana“, rekao je treći. 

Tvoja reakcija?