Prvi 33 pregleda 22. Novembar 2022.

Fanovi Taylor Swift zaplakali na njen govor na AMA-u

Steven Bergman

Tejlor uvek zna kako da rasplače svoje fanove, a to je opet dokazala na dodeli nagrada "American Music Awards", na kojoj je oborila rekorde i dirnula srca mnogih!

Gremi je, na primer, dobro poznat po pometnjama jer svi glasaju u krdu za najbezbedniju opciju. Za razliku od Gremija, "American Music Awards", gde fanovi glasaju, mogu biti dosta uzbudljivije.

Upravo zato su fanovi bili oduševljeni jer je Tejlor pobedila u svakoj kategoriji u kojoj je bila nominovana. Njene pobede na AMA 2022. dovele su do istorijskog trenutka, jer su je dovele do rekordnih 40 pobeda u karijeri.

Kao i mnoge ceremonije dodele nagrada, lista kategorija je predugačka da bi svi mogli da dobiju svoje trofeje tokom tročasovnog televizijskog prenosa. Dakle, čak i pre nego što je noć počela, Tejlor je već predvodila na tabeli pre nastupa. Bila je nominovana za tri nagrade — Omiljeni ženski kantri izvođač i Omiljeni ženski kantri album za ponovno snimanje Reda, kao i omiljeni ženski pop izvođač.

Ovo je prvi put u istoriji muzike da je album ovog tipa dobio ovakva priznanja. Uglavnom, ovakvi albumi koji se prepoznaju kao akustično remasterovani ili "reimagined". Međutim, Red (Taylors version) je takođe kvalifikovao Tejlor za omiljeni ženski pop album, omiljeni muzički video i izvođača godine. To što je sve tri odnela kući bio je šok, ali nije bio samo istorijski trenutak za tip albuma već i lična prekretnica za nju, koja sada ima 40 AMA nagrada u karijeri, najviše u istoriji.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Kako je noć odmicala, a Tejlor nastavila da izlazi na scenu, postajala je sve emotivnija. Prvo se zahvalila fanovima što su se pobrinuli da Red bude na prvom mestu, pošto je ovo tehnički bio projekat nadoknađivanja njenih honorara, što je obično nešto što fanovi ne prihvataju, piše Elite Daily. 

Ona se ponovo zahvalila obožavaocima na svom drugom putovanju za spot „All Too Well”. Tejlor ih je podsetila da se izdavačkoj kući nije dopala ta pesma, da je nije videla kao održivu. Samo njihova podrška je uspela da uradi taj projekat, koji je ona lično vodila.

Njeno poslednje putovanje na scenu da bi uzela nagradu za umetnika godine bilo je najemotivnije. Ona se zahvalila svojim fanovima ne samo što su glasali, ne samo što su masovno kupili Fearless i Red, već i što su ih kupili prvi put, i što su kupili sve njene druge albume. „Ne mogu da opišem koliko mi je neverovatno da još uvek mogu da radim ovo i da vam je i dalje stalo“, rekla je ona svojim fanovima. „Dakle, hvala, podvučeno sa 13 uzvika.”

Tvoja reakcija?