Prvi 66 pregleda 19. April 2023.

Fotografija Blake Lively u bikiniju nakon porođaja

canva

Blake Lively, zvezda serije "Gossip Girl" u februaru je rodila svoje četvrto dete, a sve do sada nije otkrila ni pol ni njegovo ime. Međutim, obo što je oduševile sve njene fanove jesu fotografije sa porodičnog putovanaj koje je objavila, a na jednoj od njih pozira u bikiniju, samo par nedelja nakon što se porodila

Pored fotografije u šarenom bikiniju, Blake je objavila u onu u crnom kupaćem kostimu i oduševila svoje fanove. Dobila je mnogo pohvala od svojih pratilaca zato što je na fotografijama "normalna" i prirodna pošto mnoge zvezde nakon porođaja drže svoje telo u apsolutnoj privatnosti daleko od očiju javnosti zbog svih promena kojima je bio izloženo tokom trudnoće i porođaja.

Blake Lively je čak dobila i komplimente da izgleda kao da nikada nije rađala, a neki su se, verovatno u šali želeći da je pohvale, pitali da li ona uopđte ima dece. Takođe, emodžiji aplaudiranja nisu izostali u komentarima, a svi su se složili u tome da je glumica prelepa bez obzira na četiri trudnoće i prođaja.

Još jedna stvar koja privlači pažnju jeste komentar jednog korisnika koji glasi ovako:

"Ona ne žuri sa objavljivanjem bebinih slika, niti nudi neka čarobna rešenja "posle porođaja" kako bi se što pre vratila na staro. Umesto toga, Blake objavljuje nefiltriranu fotografiju u bikiniju. Ona je uzor svima nama!"

Hajde da umesto instant rešenja damo prednost prirodi!

Tvoja reakcija?