Prvi 239 pregleda 20. Mart 2024.

Gde je nestala Kate Middleton?

pixsell/canva

Ako verujete u objašnjenje kraljevske porodice kako se princeza od Walles- a nalazi kod kuće i uživa u oporavku nakon operacije abdomena, to je u redu, ali ceo svet se pita da li je zaista tako kako govore njeni najbliži. Pitanje o tome šta se sa njom dogodilo, gde se nalazi i zašto joj se gubi svaki trag nakon operacije je ono što mnoge zanima

Princeza Kate se poslednji put u javnosti pojavila na Božić, 25. decembra prošle godine, a vest o tome kako će se zbog zdravstvenih problema privremeno povući s obavljanja dužnosti višeg monarha stigla je 17. januara. Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste kakvom će se zahvatu ova princeza podvrgnuti.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Teorije zavere se od januara samo nižu...

Takođe, aktuelna je i priča o Williamovoj neveri i navodnoj aferi s Lady Rose Hanbury, Kejtinom nekadašnjom bliskom prijateljicom. Uz to, pojavile su se teorije kako je Kate napustila dvor zbog preljube, a neki su otišli toliko daleko da su zaključili kako je utehu pronašla u zagrljaju komičara Petea Davidsona, piše Journal.

Objašnjenje s kraljevskog dvora glasilo je kako se princeza Catherine samo malo zaigrala u obrađivanju fotografije, te kako izražava žaljenje zbog propusta i svega što je isti prouzrokovao. Usledila je nova lavina reakcija, ali ovoga puta su teorije vezane uz njen nestanak bile znatno mračnije. Da li je žrtva porodičnog nasilja? Nalazi li se trenutno u komi? Da li je doživela nervni slom? Da li je Kate Middleton uopšte među živima? – samo su neke od crnih slutnji i neka od novih pitanja, na koja i dalje ne stižu odgovori.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

U potrazi za odgovorima konsultovana su čak i stara proročanstva pa se tako aktuelizovalo i Nostradamusovo razmatranje kako će Kralj Charles III ove godine napustiti tron, ali kako princ William neće biti njegov naslednik. A da u pozadini leži upravo slučaj nestanka princeze Catherine. 

Mnogi su čak zabrinuti da ju je zadesila ista sudbina kao i princezu Dianu...

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

'Nestanak' Kate Middleton iskoristila je njena jetrva Meghan Markle ta je u ovom momentu lansirala sopstveni lifestyle brend nazvan American Riviera Orchard. Osim što je naznačio njen povratak na društvene mreže, ide i rame uz rame s lansiranjem  njenog kulinarskog show-a koji mnogi željno iščekuju.

Tvoja reakcija?