Prvi 79 pregleda 31. Decembar 2022.

Gde za doček Nove godine u Beogradu na otvorenom?

pixsell/canva

Nova godina se bliži, a ti nemaš ideju gde da je dočekaš? Mi smo tu da ti pomognemo! Ukoliko si raspoložen/ a za doček na otvorenom, imaš dve mogućnosti: plato ispred Narodne skupštine i Sava promenadu

Iz godine u godinu, Beograd postaje sve poželjnija destinacija za Novu godinu, što zbog noćnog života koji nude prestonički klubovi, što zbog tradicionalnog dočeka pod vedrim nebom. Kako je Kula Beograd postala jedan od prestoničkih simbola, ove godine ćemo upravo na Sava promenadi moći da uživamo uz domaće izvođače koje obožavamo.

Kako su čelnici grada najavili, ove godine će nas na Savi uz prelamanje vatrometa, dobro raspoloženje i i svetlosnih lasera na vodi, zabavljati Željko Joksimović,  Jelena Tomašević i Marko Louis. Ukoliko želite da dočekate Novu godinu kao u nekoj svetskoj metropoli, ovo je idealna destinacija da se lepo provedete. Program će početi 31. Decembra u 20:30 na platou pored Starog savskog mosta. Ulaz je besplatan!

Ako niste baš raspoloženi za postavu na Savkoj promenadi, nudimo vam mogućnost da Novu godinu trtadicionalno dočekate ispred Skupštine grada Beograda. Iako na tradicionalnoj lokaciji, ove godine na sceni će se pojaviti pravo osveženje za mlađu publiku, a to su Voyage, Nucci, Teodora Džehverović, Zera i Gazda Paja. Pošto pretpostavljamo da ste već sada doneli odluku da ćete novogodišnju noć provesti u centru Beograda, ostaje nam da vam kažemo da će se bina prostirati od MTS Dvorane pa sve do Skupštine i da će novogodišnju žurku otvoriti DJ Majk Rajd. Zera će započeti svoj nastup u 21h, za njom će se pojaviti Gazda paja u 21: 45, a od 22: 30 na sceni će biti Nucci i Voyage.  U Novu godinu ulazimo sa Teodorom Džehverović koja će nastupati i posle ponoći.

Želimo vam odličan provod!

Tvoja reakcija?