Prvi 54 pregleda 09. Januar 2023.

'Glass Onion' je treći najgledaniji film na Netflixu!

instagram/canva

Manje od deset dana nakon objavljivanja bilo je potrebno da 'Glass Onion: A Knives Out' postane treći najgledaniji Netflixov film! Nastavak misterije o ubistvu premijerno je na platformi prikazan 23. decembra. Rian Johnson je i ovoga puta briljirao kada su režija i scenario u pitanju

Daniel Craig, u ulozi glavnog detektiva Benoe Blanc, vraća se da reši novu misteriju, a ovoga puta radnja se vrti oko tehnološkog milionera Milesa Brona i njegovih bliskih prijatelja. Pozvan je na grčko ostrvo da reši misteriozno ubistvo gde upoznaje Bronove nimalo ljubazne prijatelje. Pored standardne ekipe koju čine recimo Dave Bautist, Jessica Henwick i Kate Hudson,  očekuje vas i pravo osveženje kada su glumački talenti u pitanju, javlja portal Her.

Posle samo deset dana od premijernog prikazivanja film je prikupio više od 209.4 sati gledanja što ga direktno stavčlja ispred Netflixovih originala - The Grey Man i Bird Box.  Jedini filmovi koji su još uvek ispred Glass Oniona su Don't Look Up i Red Notice.

Kada su u pitanju ova dva filma, na drugom mestu se nalaze  Don't Look Up, film Adama McKeya, koji je prikazan u decembru 2021. godine. U glavnim ulogama su Leonardo Dicaprio, Merul Streep i Jennifer Lawrence.

Broj jedan je i dalje  akciona komedija Red Notice, kojs drži rekord od 364 sati gledanosti u prvom mesecu. Kako i ne bi kada su ga svojom glumom ukrasili Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds.

Da li ste vi pogledali ove filmove?

Tvoja reakcija?