Prvi 37 pregleda 22. Maj 2023.

Glumac Džejmi Foks izašao je iz bolnice i oporavlja se

printscreen/canva

Džejmi Foks je već nedeljama van bolnice, rekla je njegova ćerka u petak nakon što su brojni izveštaji sugerisali da se stanje oskarovskog glumca pogoršalo

Njegova ćerka Korin Foks rekla je u izjavi na Instagramu da se njen tata dobro oporavlja. "Ažuriranje porodice: Žalosno je videti kako mediji divljaju. Moj tata je nedeljama van bolnice, oporavlja se. U stvari, juče je igrao padel! Hvala svima na molitvama i podršci", napisala je ona. Objavu je pratila i slika glumca. Džejmi Foks je hospitalizovan 11. aprila nakon neodređenog „hitnog medicinskog slučaja“, rekao je predstavnik prošlog meseca za NBC News.

"Njegovo stanje je bilo dovoljno ozbiljno da je Džejmijeva porodica, od kojih neki nisu bili u gradu, došla u bolnicu“, dodao je predstavnik. "On sada komunicira."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

U vreme hospitalizacije, Džejmi je bio u Atlanti, radeći na filmu „Povratak u akciju“ sa Kameron Dijaz i Glenom Klouz, rekao je predstavnik. Njegova ćerka je u izjavi na Instagramu 12. aprila rekla da je „srećom, zbog brze akcije i velike pažnje, on već na putu oporavka. Znamo koliko je on voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog vremena“, dodala je ona.

Trećeg maja, nakon što je nedeljama bio u bolnici, Foks je napisao kratku poruku svojim fanovima u objavi na Instagramu: „Cenim svu ljubav!!! Osećam se blagosloveno.

Post je izazvao reakcije nekih od najvećih holivudskih imena. Elen Dedženeres je prokomentarisala: „Šaljem ti ljubav svaki dan." Glumica Hali Beri je odgovorila: "Volim te, Džejmi." Njene reči je pratio emodži u obliku srca. 

Džejmi Foks je dospeo na holivudsku A-listu zbog svog portreta legendarnog pevača Reja Čarlsa u biografskom filmu „Rej“. Uloga je Foksu donela Oskara za najboljeg glumca 2005. On je takođe otac Analize Bišop, koju je dobio sa Kristin Granis. Džejmi i Korin Foks često rade zajedno, uključujući i emisiju „Beat Shazam“, koju Džejmi vodi i izvršni je producent, dok njegova ćerka radi kao DJ.

Tvoja reakcija?