Prvi 125 pregleda 03. Februar 2023.

Hailey Bieber ima novu frizuru koju ćemo rado nositi!

instagram/canva

Neke žene prosto plene svojom energijom, pa čak i u najjeftinijim i najobičnijim izdanjima mogu da izgledaju savšeno. Svakako je Hailey Bieber jedna od njih jer ona bi izgledala fantastično sve i da se pojavi obučena u "rite". Ono što ćemo sigurno od nje iskopirati ove godine jeste nova bob frizura koja je svakako jedan od najpopularnijih trendova ove godine

Ova manekenka je pethodne nedelje objavila fotografiju a novom frizurom na Instagramu, a svi smo se veoma iznenadili shvativši da je skratila svoju dugu gracioznu kosu, piše Her

Za kratko vreme, zapravo dve godine, Hailey je napravila već drugu drastičnu promenu kada je kosa u pitanju. Prva je bila kada je naprasno odlučila da iz plave boje postane brineta. Hailey je i ovoga puta "propisala" trend koji će većini žena lepo stajati, a već ranije smo pisali da će različiti oblici bob frizure biti apsolutni broj jedan ove godine. Iako ih neko vreme nismo viđali na puno žena, ove godine se vraćaju na velika vrata. 

Konkretno, Hailey se opredelila za takozvani "tupi bob", koji podrazumeva da nema nikakvih stepena i šiški. Hailey je ponela bob frizuru koja doseže do linije donje vilice,a vi se možete opredeliti i za onaj do ramena, ako ste jedna od onih žena koje ne  mogu tako lako da se oproste od dužine u koju su ulagale godinama. Dakle, od svog frizera tražite bob bez stepenovanja, koji ima svuda istu dužinu i postići ćete izgled koji ima Hailey Bieber. 

Ukoliko imate tanku kosu, ovakva frizura će vizuelno doprineti vašem volumenu, a to je, priznaćete, veoma važno kako bismo se osećale posebno. U zavisnosti od oblika lica opredelite se za adekvatnu vrstu bob frizure, pa tako ako imate okruglo lice, izaberite istu dužinu kose svuda, a ako ste vlasnica duguljastog lica, onda bi vam odlično stajala frizura čiji su prednji pramenovi nešto kraći u odnosu na ostatak kose. Još jedna prednost ovakvih frizura heste što su potpuno lagane za državanje pa ćete skoro uvek izgledati kao da ste upravo došle od frizera.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?