Prvi 58 pregleda 24. Avgust 2023.

Hari Stajls primećen sa novom devojkom Tejlor Rasel

printscreen/canva

Poznati pevač je fotografisan kako se druži sa svojom devojkom Tejlor Rasel u Londonu nakon njenog nastupa u filmu „Efekat” u Narodnom pozorištu u sredu uveče. Harry se mogao videti kako pozdravlja Tejlor i obavija ruke oko nje

Naizgled kao odgovor na taj gest, zvezda filma „Bones and All” stavila je ruku na ruku bivšeg člana One Directiona. U jednom trenutku, par se okrenuo jedno prema drugom i uhvaćeni su kako se smeju.  Posle emisije, Hari, koji je prisustvovao predstavi sa svojim dobrim prijateljem Džejmsom Kordenom i bivšom ženom voditelja „Late Late Show”, Džulijom Keri, ušao je u Raselovu svlačionicu, kako se navodi.

 | Author: printscreen/pagesix.com printscreen/pagesix.com

Izgledalo je kao da se drže za ruke“, kaže izvor za Page Six. „Hari je sve vreme ostao uz njenu stranu. Upoznao ju je sa Džejmsom i šaputao joj je, smejao se i smeškao.” Oni prenose kako su Heri i Tejlor ostali na afterpartiju u baru oko sat vremena pre nego što su primećeni kako izlaze sa večere kroz sporedna vrata dok je Hari nosio kofer i torbicu kanadske glumice. Tejlor je tada viđena kako izlazi na ista vrata pre nego što je uskočila u Harijev auto.

 | Author: printscreen/pagesix.com printscreen/pagesix.com

Izgledalo je kao da je Tejlor razgovarala telefonom sa Harijem kada je izašla iz pozorišta, govoreći mu gde da je pokupi“, kaže njihov izvor. „Oni očigledno pokušavaju da svoju romansu zadrže ispod radara i izbegavaju da budu fotografisani zajedno."

 | Author: printscreen/pagesix.com printscreen/pagesix.com

Hari i Tejlor su prvi put izazvali glasine o zabavljanju nakon što je ona primećena u VIP delu njegovog bečkog koncerta gde je sedela njegova ekipa. Duo je potom primećen kako se drži za ruke širom austrijskog grada.

Tvoja reakcija?