Prvi 121 pregleda 31. Mart 2023.

Hejli Biber opet daje podršku Seleni usred glasina o svađi

printscreen/intagram/canva

Bilo je mnogo glasina oko moguće svađe između Hejli Biber i Selene Gomez poslednjih nekoliko meseci, ali izgleda da je par sada na mnogo boljem mestu nakon što su se glasinama pozabavile i Selena i Hejli

Došlo je do još jednog suptilnog pokazivanja podrške između njih dve, zbog čega spekulacije o svađi zvuče kao ništa više od čistog trača. Selena Gomez objavila je novu fotografiju na svom Instagramu u nedelju uveče u kojoj je svojim obožavaocima pokazala svoju sliku sa plavom kosom u šarenom bikiniju.

Na iznenađenje brojnih fanova, Hejli Biber je pokazala podršku pevačici lajkovanjem njene objave.

Ranije prošle nedelje, par se ponovo zapratio na Tviteru, a sada se ponovo prate i na Instagramu. Obe su dale sve od sebe da negativne glasine ostave iza sebe sa Selenom koja je pozvala da prestane sa „mrskom negativnošću“. Selena je na svom storiju na Instagramu napisala: „Hejli Biber mi se obratila i javila mi da je dobijala pretnje smrću i takvu negativnost. Ovo nije ono za šta se ja zalažem. Niko ne bi trebalo da doživi mržnju i maltretiranje. Uvek sam se zalagala za dobrotu i zaista želim da sve ovo prestane."

Na šta je Hejli odgovorila: „Želim da se zahvalim Seleni što je progovorila, jer smo ona i ja poslednjih nekoliko nedelja razgovarali o tome kako da pređemo preko ove priče koja je u toku između nje i mene. Poslednjih nekoliko nedelja bilo je veoma teško za sve uključene i milioni ljudi vide toliko mržnje oko ovoga što je izuzetno štetno. Dok su društveni mediji neverovatan način za povezivanje i izgradnju zajednice, ovakvi trenuci samo stvaraju ekstremne podele umesto da okupljaju ljude. Stvari se uvek mogu izvući iz konteksta ili protumačiti drugačije nego što su bile zamišljene. Svi moramo da budemo pažljiviji o tome šta objavljujemo i šta govorimo, uključujući i mene. Na kraju, verujem da će ljubav uvek biti veća od mržnje i negativnosti, i uvek postoji prilika da se sretnemo sa više empatije i saosećanja."

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?