Prvi 230 pregleda 21. Septembar 2023.

Hju Džekman i Derbora-Li se razveli posle 27 godina braka

printscreen/canva

Hju Džekman i njegova supruga Debora-Li Fernes objavili su da sporazumno okončavaju brak posle 27 godina. Par se upoznao 1995. godine na snimanju australijske TV serije Corelli, a venčali su se manje od godinu dana kasnije, 11. aprila 2016. godine...

Imaju dvoje dece zajedno - sina po imenu Oskar (23) i ćerku po imenu Ava (18). U izjavi za PEOPLE, obavestili su javnost da će krenuti svako svojim putem sa 'zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom'. Naglasili su da su proveli gotovo tri decenije u braku punom ljubavi i sada su odlučili da se razdvoje kako bi nastavili svoj lični razvoj.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

"Naša porodica je uvek bila i ostaće naš najveći prioritet. Ovo sledeće poglavlje dočekujemo sa dubokom zahvalnošću, ljubavlju i saosećanjem. Poštujemo vašu podršku i razumevanje u očuvanju naše privatnosti tokom ovog prelaznog perioda u našim životima."

Izjava koju su par potpisao zaključuje se rečima: "Ovo je jedina izjava koju ćemo izdati." Ova vest dolazi nakon što je glumac proslavio 27. godišnjicu braka sa svojom suprugom na Instagramu, ističući da je ona 'smeh, duh, velikodušnost, humor, hrabrost i odanost' i da su njih dvoje bili 'neprocenjiv dar'.

"Volim te neizmerno. Stvorili smo divnu porodicu i život zajedno. Tvoj smeh, tvoja energija, velikodušnost, humor, hrabrost i odanost su mi darovi bez premca. Celim srcem te volim."

Tvoja reakcija?