Prvi 35 pregleda 16. Jun 2023.

Hugh Jackman je u novom Dedpulu! Predobro!

printscreen/canva

Deadpool 3 će ponovo ujediniti Rajana Rejnoldsa i Hjua Džekmana prvi put od filma 'Wolverine: Origins iz 2009. godine

Rođeni Kanadđanin je otkrio da će mu se prijatelj pridružiti u komičnom najavnom videu u septembru 2022. godine „Morao sam zaista da pretražujem svoju dušu u vezi ovoga. Njegovo prvo pojavljivanje u MCU-u [Marvelov filmski univerzum] očigledno mora da se oseća posebno“, rekao je Rejnolds u klipu. „Moramo ostati verni liku, pronaći novu dubinu, novu motivaciju, novo značenje. Svaki Deadpool [film] treba da se izdvoji i izdvoji. Bio je to neverovatan izazov koji me je naterao da posegnem duboko u sebe i ja... nemam ništa. Da - samo potpuno prazno ovde. I zastrašujuće.

Figura ulazi u pozadinu dok Rejnolds kaže: „Ali imali smo jednu ideju. Hej Hju, želiš li još jednom da igraš Vulverina?

Džekman nehajno odgovara: „Da, naravno, Rajane." Ponovni susret između Rejnoldsovog 'Merc With a Mouth' i Džekmanovog Vulverina sa kandžama nastajao je dugo vremena. „Tražio sam od njega da to uradi šest godina uzastopno“, rekla je zvezda za Entertainment Tonight u novembru 2022. godine.

"Na kraju je Hju rekao: 'Mislim da sam spreman da se vratim'", rekao je Rejnolds. „Sve što smo morali da uradimo je da ga prodamo kopredsedniku Marvel studija Kevinu Fajgiju, što nije dugo trajalo."

Iako je Feige bio spreman da dočeka Džekmana, ipak je morao da preseče birokratiju. Na kraju krajeva, X-Men nisu uvedeni u Marvelov filmski univerzum. Osvetnici žive u Diznijevom MCU-u, koji je producirao Marvel Studios, dok su mutanti ranije živeli u X-Men univerzumu 20th Century Foxa. Međutim, Dizni sada poseduje Fox, tako da Deadpool može da postoji uz Osvetnike po prvi put.

Nije kao da je dodavanje Hjua Džekmana u ovakav film teško prodati. To je trenutno i odlučno, nekvalifikovano da“, rekao je Rejnolds za Collider tog meseca. „Mnogo je pokretnih delova i Fox-a i X-Men-a i sve te stvari koje Marvel treba da sredi. Mnogo birokratije da bi se to desilo. I oni su to uradili.

Dodao je: „I zaista sam zahvalan što su to uradili, jer je za mene rad sa Hjuom ostvarenje sna. Ali raditi sa Loganom i imati Logana i Vejda zajedno u filmu prevazilazi svaki san koji bih ikada bio dovoljno hrabar da ostvarim. Tako da sam zaista, stvarno super je**no uzbuđen što radim ovaj film.

Tvoja reakcija?