Prvi 28 pregleda 02. Jun 2023.

Ice Spice se pridužila Taylor Swift na sceni tokom turneje

printscreen/canva

Nastup je obeležio da pevačice prvi put pevaju svoj novi duet uživo. Remiks „Karma” je zvanično objavljen istog dana kao deo Tejlorine pesme „Midnights (Til Dawn Edition)”

23-godišnja reperka iznenadila je fanove kada je izašla na scenu na stadionu MetLife u Nju Džersiju pred kraj nastupa. Prema The Hollywood Reporter-u, Tejlor je zastala na trenutak tokom koncerta kako bi pričala o tome kako je došlo do njene saradnje sa pevačicom Ice Spice, prenosi PopSugar.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Želim da objasnim kako je do ovoga došlo jer se osećalo kao karma ili sudbina ili tako nešto“, rekla je Tejlor. „Ice Spice me je kontaktirala… ono što ona tada nije znala je da sam slušala uglavnom isključivo njenu muziku svaki dan, ceo dan dok sam ulazila u zonu za turneju.“

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ona je nastavila: "I tako sam rekla: 'Apsolutno. Kada to možemo učiniti?" Tako da smo odmah otišle ​​u studio… Ne samo da sam se zaljubila u nju, već sam odlučila da je ona cela budućnost. Bila sam u blizini toliko umetnika i toliko umetnika koji počinju, ali nikada nisam bila u blizini nekog ko je toliko pripremljen i radoznao i fokusiran na ono što želi. Tako da sam bila potpuno oduševljena."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Komentari pevačice pesme "Ant-Hero" dolaze u trenutku kada je Ice Spice usred uspešne godine. Pored remiksa „Karme“ sa Tejlor , takođe je sarađivala sa Nicki Minaj i PinkPantheress i poslednjih meseci. Ona i Tejlor su takođe debitovale svoj novi muzički spot tokom nastupa u petak uveče.

Tvoja reakcija?