Prvi 135 pregleda 22. Januar 2023.

Ideje za svakodnevni makeup koje morate da probate!

canva

Većina devojaka obožava šminkanje, a kako su nam u različitim prilikama potrebne specifične makeup ideje, danas ćemo vam predstaviti ideje sa TikToka koje su postale veoma popularne kada je svakodnevni makeup u pitanju. Bilo da ideš na faks ili na kafu sa drugaricama, sigurno ćeš neke od ovih ideja iskoristit već sutra

Najvažnije od svega jeste da uvek koristite proverene proizvode koji odgovaraju vašoj koži, ali i da vodite računa o roku trajanja koji se nalazi na svakom od njih. Ukoliko se svakodnevno šminkate, naša preporuka je da investirate u par proizvoda koje ćeš koristiti, ali i proizvode za negu lica. Ovo su naši predlozi:

 

Najjednostavniji i najbrži makeup koji ste mogle da zamislite je pred vama! "Sapun" obrve su definitvno postale svakodnevni hit koji morate da isprobate. Naravno, eksperimentisanje je uvek dobrodošlo prema ukusu, pa ukoliko volite smeliji dnevni makeup, možete da pokušate sa tamnijom bojom na usnama, ajlajnerom.... Izbor je uvek na vama!

Još jedna izuzetna ideja kada je svakodnevni izlazak u pitanju koja takođe pokazuje "sapun" obrve, ali ovaj korak slobodno možete preskočiti ukoliko niste fan istih. Sa ovakvom makeup rutinom dobićete prirodan i blistav izgled, idealan za zimske dane i padavine koje nam predstoje. 

Imamo sjajnu ideju ako volite da makeup svedete na minimum, a da naglasite usne. Takođe, za ovakav makeup ne treba da izdvojite puno novca jer su prozvodi koje ova devojka koristi relativno pristupačni. 

Znate za onaj izraz "manje je vše"? E upravo to postižete ovakvim makeupom! Ponekad sa tako malo šminke možete izgledati fenomenalno! Sve što treba je da pogledate ovaj video!

Ako ipak viševolite da naglasite usne i to crvenom bojom, ovo je video koji će vas oduševiti. Potrebno je da usne uokvirite olovko u mauve nijansi, a zatim nanesete ruž crvene boje. Sigurni smo da će vam se ovo dopasti!

Ajlajner je sjajan izbor za isticanje očiju tokom dana, pa ćete u ovom videu pronaći inspiraciju, a možda ga i potpuno iskopirate! Vi odlučujete! 

Za kraj smo ostavili jedan tutorijal o tome kako da istaknete oči uz pomoć braon olovke. Ako imate plave ili smeđe oči, ovakav izgled će vašim očima dati dubinu, a vi nećete izgledati previše upadljivo. 

Nadamo se da smo uspeli da probudimo vašu maštu i da vas inspirišemo. 

Tvoja reakcija?