Prvi 188 pregleda 08. Mart 2023.

Ima jednu godinu i već 'kida' na snowboardu!

printscreen/intagram/canva

U nedavnom događaju u Švajcarskoj, jednogodišnje dete uspelo je da zadivi svet vozeći snowboard i privuklo pažnju svetskih medija. Ovaj neverovatni podvig ostavio je mnoge ljude u čudu i pokazao koliko je rano talenat moguće otkriti

U razgovoru za ZüriToday, Saša i Fatima, roditelji ove male devojčice, rekli su da je sve počelo kada su na TikTok postavili neke video snimke svoje ćerke Zoi, koja sada ima 19 meseci, kako vozi snoubord.

Bili su to kratki filmovi koje bismo takođe postavili u porodičnu grupu“, objasnio je Saša. Milioni gledalaca su se začudili kako je neko, koji je sigurno tek nedavno naučio da hoda, već uspeo da savlada ravnotežu i kontrolu daske dok su ga mama i tata vukli. 

"Nikada nismo očekivali takav entuzijazam na internetu“, primetio je otac. Roditelji navode da Zoei nije svesna da je uspela da postane internet zvezda, a Saša je primetio da je najbliža stvar paparacijima nekoliko pitanja koja su im postavljena oko lokalne prodavnice u Domatu, Emsu - gradu od samo 8.000 ljudi. „To nije problem u našoj porodici“, zaključili su oni, napominjući da se na samim video snimcima trude da što više ne pokazuju lice devojčice. Na pitanje zašto su tako mladu Zoi vodili na snoubord, oba roditelja su objasnila da žele da ona odraste neustrašivo i bez društva mobilnog telefona ili televizije. Sa druge strane, „Ne želimo ni na šta da je prisiljavamo. Ako joj se više ne ide na snoubord, onda ćemo to pustiti... Možda na proleće pređemo na biciklizam“, zaključili su.

Tvoja reakcija?