Prvi 188 pregleda 05. Februar 2023.

Iz Londona se preselila u New York posle samo tri dejta

printscreen/canva

Devojka koja je posetila Njujork na letovanju nikada se nije vratila kući nakon što se zaljubila "preko ušiju" na prvom sastanku. Anđelika Malin, 31, iz Londona, na kraju se preselila na drugi kraj sveta posle samo tri sastanka sa sadašnjim suprugom

Anđelika je rezervisala putovanje u Veliku jabuku u februaru 2022. godine kako bi istražila grad i napisala knjigu, ali nakon što joj je tata neočekivano preminuo, pomerila je putovanje za jun. Promena planova dovela je na pravo mesto u pravo vreme da se nađe sa Džošom, advokatom koji živi u Bruklinu, preko aplikacije za sastanke Hinge i par je osetio varnice od trenutka kada su se upoznali.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Nakon što su proveli tri sastanka zajedno, Džoš je zamolio Anđeliku da se preseli kod njega u Njujork kako bi mogli da grade zajednički život. „Uparili smo se na aplikaciji za sastanke u nedelju i do utorka smo bili na prvom sastanku u koktel baru na krovu u Kineskoj četvrti“, rekla je Anđelika.

"Pre nego što smo ušli, stajala sam na trotoaru ispred zgrade jer sam stigla ranije da se sastanem sa Džošem pa sam videla kako se zaustavlja u taksiju i odjednom su svi klišei bili istiniti o ljubavi na prvi pogled. Izašao je iz taksija i pomislila sam: 'Ovo je najlepši muškarac kojeg sam ikada videla.'

via GIPHY

"Iskreno, oboje smo se osećali kao da smo u filmovima. Bilo je to sve čemu sam se nadala kada sam bila sama."
Kao jedina u grupi prijatelja koja se još nije skrasila, Anđelika je rezervisala put u Njujork da bi prihvatila svoju slobodu kao žena u svojim 30-im godinama. Rekla je: „Pre nego što sam rezervisala put u Njujork, napisala sam knjigu pod nazivom "Unatached" - sve o tome zašto me to što sam neudata osnažuje i mislila sam da je vreme da živim po tim vrednostima."

„Svi moji prijatelji su se venčavali i bili su zauzeti bebama i nisam želela da se osećam kao da sam propustila iskustvo koje će mi promeniti život dok sam se nadala da ću upoznati pravog muškarca. Kada sam svojoj najboljoj prijateljici rekla svoje planove, ona se nasmejala i rekla mi da ću se zaljubiti i ispostavilo se da je bila u pravu." Nakon prvog sastanka, 19. jula ove godine, Anđelika i Džoš su se dogovorili da se ponovo sretnu te nedelje. Rekla je: „Nakon što je naš prvi sastanak prošao tako dobro, Džoš me je otpratio do metroa i poljubili smo se na prometnoj ulici u Kineskoj četvrti.

via GIPHY

Tek na njihovom drugom sastanku, Anđelika je odlučila da izjavi svoja osećanja Džošu uz malu pomoć koktela u Soho House-u i tako mu je iznela plano za brak i porodicu u njihovoj budućnosti. Rekla je: „Hipotetički sam pitala da li želi da ima decu u budućnosti. Završio sam sa malim igrama u svetu zabavljanja, bio je toliko uzbudljiv za mene da sam želela da bacim sve svoje karte na sto. Rekla sam mu: „Mislim da je ovde nešto posebno između nas“, i on je pristao."

Par je imao još jedan sastanak u gradu pre nego što je olujno vreme pokvarilo njihove planove i Džoš je pozvao Anđeliku u svoj stan. Rekla je: „Biti u Džošovom stanu i sedeti jedno pored drugog na kauču osećalo se kao najprirodnija i najudobnija stvar na svetu. Shvatili smo da smo se potpuno zaljubili jedno u drugo. Od tog trenutka počeli smo da pričamo o izgradnji zajedničkog života, uključujući bebe i venčanje, to nije moglo da dođe dovoljno brzo." Anđelika kaže da su joj porodica i prijatelji pružili podršku, iako su neki uznemireni što sada živi tako daleko.

Ona je dodala: „Tako sam srećna što 2022. napuštam u braku i sa bebom na putu, kada sam pre pet meseci bila sama."

Tvoja reakcija?