Prvi 49 pregleda 02. Decembar 2022.

Izašao je trailer za treću sezonu 'Emily in Paris'

printscreen/canva

Ova Netflixova hit serija prati američku devojku Emili dok radi kao izvršni direktor marketinga u Parizu, već ima dve sezone koje su sjajno prošle, a sada nam donose i treću sezonu oko koje su svi uzbuđeni!

Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Lucien Laviscount and Camille Razat spremni su da glume u novoj sezoni serije koja će biti dostupna na Netflixu 21. decembra. Poslednje što smo videli od Emili u Parizu je Alfi koji se na kraju vratio u London dok je Emili gledala kako se Gabrijel miri sa Kamil.

Zvanični nalog "Emily in Paris" je objavio teaser, rekavši: „Ovo je sezona izbora, "Emili In Paris S3" se premijerno prikazuje 21. decembra, samo na Netfliksu…”

Iako se još ne zna mnogo o trećoj sezoni osim ovog trejlera, sama Lili Kolins je ove nedelje podelila nekoliko "sneak peekova" na svom Instagramu i iskreno, svi su nestrpljivi...

Collins je napisao: „Prvi pogled na @emiliinparis Saison Trois!! Spremite se za nove izglede, nove lokacije, nove ljubavne trouglove... Merci France što ste bili dom daleko od kuće i što ste nas ponovo prihvatili. Tako sam ponosan na ovu glumačku ekipu i ne mogu da dočekam da svi vidite šta naša devojka Emili sprema! Spremite se za još jednu divlju vožnju…"

via GIPHY

U razgovoru sa Graziom, Lucien je rekao da mu se svidelo da snima drugu sezonu, a govoreći o Emili – Lili Kolins, koja je izvršni producent u seriji – rekao je: „Otvorila je vrata raširenih ruku i to se prenosi na ostatak glumačke ekipe“.

Da li i vi jedva čekate novu sezonu?

Tvoja reakcija?