Prvi 27 pregleda 22. Maj 2023.

Izgleda da se Kloi Kardašijan pomirila sa bivšim Tristanom

printscreen/canva

Khloe Kardashian kritikovala je one koji nastavljaju da spekulišu o njenom ljubavnom životu uz glasine koje kruže da se pomirila sa bivšim dečkom koji je varao, Tristanom Tompsonom

Ljubavni život Khloe Kardashian i dalje je u fokusu njenih vernih obožavalaca koji ponovo nagađaju da li se vratila svom bivšem Tristanom Thompsonom. Međutim, ona je uporna da se oni ne okupljaju i obrušila se na one koji stalno pokreću ovu temu. Suosnivač 'Good American' nazvala je stalne spekulacije "iscrpljujućim" i ponovila svoj stav o zabavljanju.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Prestanite da forsirate ovu priču“, uzviknula je kao odgovor na snimak ekrana sa fan stranice koji je pitao „šta se dešava“ nakon što su njena sestra Kim Kardašijan Tristan viđeni zajedno na nedavnoj košarkaškoj utakmici LA Lejkersa. "To je zamorno", dodala je Khloe. Najnovija glasina brzo se proširila nakon što su Kim i njena ćerka North viđeni kako navijaju i mašu transparentima za zvezdu.

Upload sa fan sajta je napisao pored slika: „Navodno se vratio Koko, pa možda ona meko lansira ideju tako da su svi spremni i da ne bi mučili Koko". Međutim, Khloe nije imala ništa od toga i dodala je: „Pretpostavljam da ćete nastaviti naraciju koju želite bez obzira na to šta ja kažem, pa koja je poenta. To je iscrpljujuće, ali naučila sam da će ljudi to razumeti samo do nivoa sopstvene percepcije. Većina je zaglavljena u verovanju u laži jer je to priča koju žele da podstaknu. Zabavite se...."

Ona je takođe odgovorila zašto je Kim bila prisutna, rekavši da je jednostavno "podržavala" ujaka svoje deci tokom "teškog" perioda u njegovom životu koji je se nosi sa smrću svoje majke u januaru.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Zvezda Kardašijanovih je dodala da je to jednostavno ono što porodica radi, rekavši: „Primer….kako ja podržavam Skota i kako ću ga zauvek podržavati. On je moj brat."

Khloe i Tristan su prvobitno bili zajedno 2016. godine, a potom su zajedno dočekali dvoje dece. Međutim, razišli su se 2022. nakon što je utvrđeno da je košarkaš prevario rijaliti zvezdu. Njegovo neverstvo ga je dovelo do toga da dočeka sina sa drugom ženom neposredno pre dolaska Tristanovog i KoKovog drugog deteta preko surogata u leto prošle godine.

Tvoja reakcija?