Prvi 32 pregleda 23. Maj 2023.

Izgleda da su se Megan Fox i Machine Gun Kelly pomirili

printscreen/canva

Čini se da su Megan Fox i Machine Gun Kelly u dobrim odnosima nakon višemesečnih glasina o raskidu. Nedavno je par prisustvovao predstavljanju kupaćih kostima Sports Illustrated-a u Njujorku 18. maja kako bi proslavili njenu novu naslovnicu

Na pitanje o tome, Keli je za „Entertainment Tonight” rekao jednu reč: „Vruće”. Iako je par snimljen odvojeno na crvenom tepihu događaja, fotografi su ipak uhvatili slatku interakciju između njih dvoje, prema fotografiji koju je dobio People.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Pored toga, TMZ je objavio slike para kako pokazuje neki PDA te noći nakon što su navodno napustili zabavu koju su organizovali Travis Barker i njegova supruga Kourtney Kardashian. Nekoliko snimaka uhvatilo je njih dvoje kako se drže za ruke dok su šetali ulicom Menhetna. Na video snimku koji je izdala kuća, Keli se može videti sa rukom oko njenog struka dok stoje jedno pored drugog ispred Skylight-a u Essek Crossingu. Izvor je za TMZ rekao da su njih dvoje bili "super ljubazni" jedno prema drugom, a izdanje je čak objavilo da je Keli poljubila Foksa, naizgled odbacivši svaku spekulaciju o razdvajanju, piše POPSUGAR.

Ovo nije prvi put da su Foks i Keli primećeni zajedno otkako su se ranije ove godine pojavile glasine o problemima u vezi. Još 5. aprila, TMZ je objavio fotografije para na odmoru na Havajima ranije te nedelje. Prema publikaciji, Foks i Keli su večerali u hotelu Four Seasons, iako su se klonili bilo kakvog PDA-a. Predstavnici Kelija i Foksa tada nisu odgovorili na POPSUGAR-ove zahteve za komentar.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Čini se da su Megan i Keli poslednjih meseci pokušavali da poprave svoju vezu van očiju javnosti. Dana 17. februara, izvor je za People rekao da njih dvoje "razrađuju svoje probleme i da se nisu razišli." Insajder je dodao: „Megan je i dalje uznemirena, ali ne odustaje od njihove veze. I on se oseća na isti način. Oni dobijaju stručnu pomoć jer žele da stvari uspeju“.

U ovom trenutku nije jasno da li njih dvoje još uvek planiraju da se venčaju. Poslednji komentar o veridbi stigao je od Kelija na godišnjicu njegove prosidbe. „Pre godinu dana pod banjanom“, napisao je na Instagramu 11. januara, prema „ET“. Pre toga, muzičar i reper je rekao E!News u maju 2022. da nije „želeo da kaže previše“ o svadbi para, ali je rekao: „Biće čudno. Biće potpuno van okvira“.

Tvoja reakcija?