Prvi 65 pregleda 19. Avgust 2023.

Jamie Foxx se oseća bolje nakon bolnice!

printscreen/canva

Džejmi Foks je rekao da se konačno ponovo oseća kao pre nakon što je u aprilu pretrpeo misterioznu medicinsku komplikaciju zbog koje je mesecima bio u bolnici

Gledate čoveka koji je zahvalan“, rekao je 55-godišnji dobitnik Oskara na Instagramu u sredu.

Konačno počinjem da se osećam kao ja… bilo je to neočekivano mračno putovanje… ali mogu da vidim svetlost“, napisao je pored niza svojih slika. Glumac je rekao da je "zahvalan" na svim lepim željama tokom njegovog zdravstvenog straha. „Jednostavno ne znate koliko mi je to značilo“, nastavio je. „Biću zahvalan svima vama lično… a ako niste znali… BOG JE DOBAR… ceo dan svaki dan…"

Glumac iz filma „Django Unchained“ borio se sa suzama u očima prošlog meseca dok je otkrio „pakleno“ iskustvo tokom svoje zdravstvene borbe, prenosi Page Six.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikada, nikada neću proći“, rekao je Džejmi u video snimku od 22. jula na Instagramu, obaveštavajući svojih 16 miliona pratilaca da nije „slep“ ili „paralizovan“.

Želim da me vidite kako se smejem, kako se dobro zabavljam, zabavljam, šalim se, radim film ili televizijsku emisiju. Nisam želeo da me vidite sa cevima koje izlaze iz mene i pokušavam da shvatim da li ću uspeti da se izvučem."

Glumac nije otkrio svoju bolest, ali je konačno "na putu oporavka".

Tvoja reakcija?