Prvi 261 pregleda 04. Novembar 2023.

Jeftin trik da skinete fleke sa odeće košta 0 dinara!

canva

Ako ste mama male dece, nema šanse da u ormaru ili u nekom džaku nemate gomilu flekave odeće. Problem sa ovim je taj što vam je žao da bacite te komade garderobe, a opet, ne služe ničemu jer su flekavi. Ipak, jedna mama koja je 'u istom sosu' kao i vi je na društvenim mrežama podelila jedan čaroban trik koji uklanja čak i fleke od kafe i bobičastog voća

Ova mama po imenu Bronti Tauns, koja na svom profilu deli sadržaj o vaspitanju, domaćinstvu i ostalim svakodnevnim stvarima, tvrdi da vam je za otklanjanje najupornijih fleka zapravo dovoljna samo voda!

 | Author: canva canva

Bronti ima četvoro dece pa nije ni čudo što je 'doktorirala na ovu temu' pa ima svoju „tajnu“ metodu koja joj pomaže da izađe na kraj sa isflekanim dečjim stvarima, a sve što vam za istu treba jeste vrela voda.

"Uskoro ću vas raspametiti", najavila je Bronti svoju caku koja podrazumeva polivanje ključale vode direktno na zaprljano mesti na majici, džemperu ili bilo kom drugom komadu garderobe.

 | Author: canva canva

Bronti je pokazala ovaj trik na licu mesta, dokazavši kako vrela voda otklanja fleke iste sekunde sa belog duksa, a potom i sa bež vunenog kardigana.Kada je reč o mrljama od voća, kečapa, kafe ili čokolade, ova metoda najbrže funkcioniše, dok se fleke poput krvi bolje tretiraju suprotnom tehnikom – njih treba dobro trljati kockicom leda. Inače, dobro je znati da ovaj prost trik radi čak i ako fleka nije sveža, već je stara nekoliko dana.

@mummylifehacks23 Boiling Water Hack🤯💦 #mumsoftiktok #parenthacks #parenttipsandhacks #mumhacks2023 #easy #mumslife #stainremover #trendingvideo #foryoupage #fyp #fy ♬ No Lie - Remix - Dyma

Ovaj snimak je pogledalo preko milion ljudi, a većina njih je oduševljeno novom cakom za čist veš

Tvoja reakcija?