Prvi 247 pregleda 04. Decembar 2022.

Jenna Ortega objasnila zašto Wednesday ne trepće

printscreen/canva

Jenna Ortega igra Wednesday Addams u Netfliksovom novom filmu „Wednesday“, i njen lik poseduje niz neobičnih osobina. Međutim, jedna posebna osobina koja se izdvaja od ostalih je činjenica da ona nikada ne trepće, i nije znao zašto, dok Jenna to nije objasnila

„Ona ne trepće“, potvrdla je Ortega u intervjuu od 21. novembra za „The Today Show“. "Tim Barton voli kada nagnem glavu na dole i pogledam kroz obrve, nekako kao Kjubrikov pogled, a onda opustim sve mišiće na licu.“

"Kjubrikov pogled" je specifičan izraz koji je režiser koristio u filmovima, uključujući "A Clockwork Orange" i "The Shining", koji prikazuje lika koji intenzivno bulji u kameru ispod namrštenih obrva. Tokom procesa snimanja, Ortega je rekla da joj je ne-treptanje "prilično dosadno", ali je na kraju shvatila da može da trepće dok drugi likovi izgovaraju svoje linije, držeći oči širom otvorene za svoje, piše PopSugar.

U tvitu od 28. novembra, sam Netfliks je objasnio kako je došlo do netreptajuće prirode u sredu. „Nakon što je pokušao jedan snimak gde ona nije trepnula, Tim Barton je bio toliko oduševljen rezultatom da je rekao Jenni da više ne trepće kada igra Wednesday“, napisao je strimer. Likovi koji ne trepću zapravo se prilično često pojavljuju u Bartonovim filmovima. U intervjuu za Yahoo! 2016., direktor je potvrdio da aktivno ne voli treptanje. "Ne znam zašto", rekao je. "Čak i kada to sada pominjete, plaši me."

„Wednesday“, koja je emitovana 16. novembra, daje svom voljenom protagonisti psihičke moći, kao i monstruoznog novog protivnika. Od njene transformacije kose do njenih "got" modnih izbora, Wednesday je nadaleko hvaljena, a njen nedostatak treptanja samo je još jedan nezaboravan aspekt njenog nastupa.

Tvoja reakcija?