Prvi 98 pregleda 11. Januar 2023.

Jenna Ortega se vraća kao Wednesday u novoj sezoni

printscreen/canva

Kako stvari stoje, izgleda da ćemo najpopularniju devojku Nevermore akademije gledati u novim izazovima. Zvaničan Twitter nalog Wednesday Addams je najavio drugu sezonu jedne od najpopularnijih Netflix serija ikada!

Vest o obnovi dolazi sa video najavom koja obećava još „mučenja“ u sezoni 2. Naravno, detektiv amater i pisac misterija ne bi hteo da bude nikako drugačije.

„Wednesday se drži svog oružja i ne želi nikome da ugodi“, kaže Ortega za Tudum. „Što, kao neko ko je stalno ugađao ljudima, zaista poštujem. 

Jasno je da Ortega nije jedina koja se divi tinejdžerskom shvatanju jedine ćerke porodice Adams. Serija je oborila Netfliksov rekord po broju pregledanih sati u jednoj nedelji... dva puta. U prvoj nedelji ostvarila je 341,23 miliona pregledanih sati; u drugoj, 411,29 miliona sati pregleda. Iako se i sama Wednesday gadi društvenih medija (ili bilo čega društvenog, zaista), #WednesdayAddams je hit na TikTok-u i prikupila je preko 22 milijarde pregleda — sa milionima TikTokera koji žele da rekreiraju taj „upravo ugrižen“ izgled šminke. Čak ni Lejdi Gaga nije mogla da porekne privlačnost Wednesday, objavivši sopstvenu verziju trendy plesa „Blood Mary“. Ali to nije jedina muzička senzacija za koju je emisija zaslužna – saundtrek za Wednesday je broj 1 na iTunes Soundtrack listi. 

Bilo je neverovatno stvoriti emisiju koja je povezana sa ljudima širom sveta“, dodaju Millar i Gough. „Oduševljeni smo što nastavljamo mučno putovanje sa Wednesday u drugoj sezoni.” Iako su fanovi već videli kako njihova omiljena nova mlada detektivka uklanja jednu veliku lošu situaciju, ona je spremna da se susreće sa dobrim delom protivnika u drugoj sezoni.

Slede spojleri! (ako niste gledali prvu sezonu do kraja, ne nastavljajte sa čitanjem)

Kako otkrivaju poslednji trenuci finala prve sezone, Hajd je još uvek u priči (bez obzira da li su u policijskom pritvoru ili ne). Tu je i progonitelj koji očigledno juri oko Nevermore akademije... U finalu 1. sezone, Wednesday prima preteće tekstove i jezive fotografije sa nepoznatog broja.

Uhođač dokazuje da pretnje i dalje postoje... i za Wednesday i za školu“, kaže Millar. "Nisu svi koji nisu labavi krajevi povezani uredno kao što ona misli da jesu." Wednesday možda nije sklona osmehu, ali čak bi i ona mogla da se nasmeje zbog obećanja novog sablasnog slučaja.

Više informacija i detalja o drugoj sezoni ove hit serije tek treba da stignu, ali svi fanovi Wednesday Addams treba da se raduju, jer sigurno dolazi! Jeste li uzbuđeni?

Tvoja reakcija?