Prvi 297 pregleda 21. Januar 2023.

Jennifer Aniston: moj trik za volumen kose!

instagram/canva

Svake sezone svedočimo vaskrsavanju novih modnih trendova pa su nam se tako vratile mokasine, cigaret pantalone, salonke, razne haljine... Međutim, "povratnička moda" i te kako može da se odnosi i na frizure, što je u ovom slučaju frizura Rachel Green koja je dobila ime po junakinji koju Jennifer glumi u seriji "Friends"

Iako možda ova frizura nije aktuelna kao nekada, kako piše Žena, svaka frizura koju ponese harizmatična Jennifer Aniston veoma brzo postane omiljena. Tako ova glumica sada "fura" toplu smeđu boju u kombinaciji sa stepenastim krajevima, ali, složićete se, Rachel volumen je nešto za čime skoro sve žene žude. 

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Iako joj je ova frizura bila zahtevna za održavanje, Jennifer kaže da je frizura bila odlična nakon posete frizeru. Ipak, kada je pokušavala sama da je stilizuje, rezultat joj se nije dopao pa je u međuvremenu pronašla način da sama brine o svojoj kosi pa je tako podelila sa nama jedan trik na Instagramu pokazavši kako da održimo volumen u kosi.

Za ovaj postupak biće vam potrebni lak za kosu i fen. Detaljnija "uputstva" ispratite u videu i dobićete zanosan volumen na kome će vam zavideti sve žene koje ne znaju za ovaj trik!

Tvoja reakcija?