Prvi 184 pregleda 04. Avgust 2023.

Jesenji modni trendovi koji ostavljaju bez daha!

canva

Iako ej leto u punom jeku, nezaobilazna je činjenica da će i jesen stići munjevitom brzinom. Ono što sve pripadnice lepšeg pola interesuje jesu propisani trendovi za predstojeću sezonu, a evo šta mi imamo da kažemo na tu temu

Kao što i priliči jesenjem sivilu koje neki ljudi obožavaju, ove godine se na velika vrata vraća minimalizam i neutralne boje garderobe. Strogi crni kaputi u kombinaciji sa blistavo belim košuljama će sigurno biti IN, a naglašena ramena, prugasti motivi i kravate takođe nam neće promaći. 

Crni kaput

 | Author: canva canva

Odevni predmet koji ćete morati da nabavite za predstojeće hladne dane ako ga već nemate u prmaru jeste crni kaput strogog kroja. u zavisnosti od odabira, neke modele ćete moći da nosite godinama!

Bela košulja

Iako su bele košulje uvek poželjne, njihova popularnost će ove jesni doživeti pravi vrhunac! Dugi, lepršavi modeli koji liče na haljine biće pun pogodak, ali neće nas mimoići ni formalni krojevi u kombinaciji sa mini suknjama, kao i prugaste košulje.

Jednostavnost

Uzmite sivu duksericu sa kapuljačom i uparite je sa kamel kaputom i helankama. Uparite svoje široke farmerke sa košuljom na pruge i mantilom. Dakle, razmišljajte o čistim, jasnim, donekle i minimalnim kombinacijama odeće, ali neka svi komadi budu vrhunskog kvaliteta.

Korporativni stil

 | Author: canva canva

Košulja i kravata su kombinacija uglasnom rezervisana za muškarce, ali ove godine se vraća i u ženske garderobere. Poneka prugica i naglašena ramena i nema šanse da ne privučete poglede u oktobru!

Veliki šalovi

Iako je primarna funkcija šalova da nas dodatno ugreju, moramo da priznamo da ovaj aksesoar obožavamo! Dakle, od elegantnih odela, preko casual varijanti do večernjih haljina, ove godine ćemo ogromne šalove viđati svuda!

Tvoja reakcija?